Met de voetjes omhoog: 5 AliExpress robotstofzuigers die het werk voor je doen

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk hebben wij al voor je gedaan.

Zie je nu al op tegen het stofzuigen van de woonkamer omdat je kerstboom iedere seconde een naald laat vallen? Laat dan een van deze 5 robotstofzuigers door je huis razen terwijl je zelf met de voetjes omhoog geniet van ”Last Christmas” of een andere kersthit.

ABIR X6 Robotstofzuiger met camera

We beginnen dit lijstje met een stofzuiger die is voorzien van een camera. Het is overigens de enige stofzuiger in dit lijstje met een camera. Deze gebruikt hij om een ruimte te scannen en zichzelf door je kamer te navigeren, waar andere robotstofzuigers gebruik maken van sensoren. Daarnaast is deze stofzuiger compatibel met spraakassistenten als Amazon’s Alexa en Google Assistant.

We kunnen je helaas niet beloven dat deze stofzuiger niet een spionage-apparaat is uit China. Die camera is verdacht, maar wellicht werkt het top en maakt de ABIR X6 je huis gewoon spik en span. Zoals het hoort.

AliExpress stofzuiger
ABIR X6 Robot (Bron: AliExpress)

210,82 Euro

Eufy RoboVac 12

Eufy’s RoboVac is een dunne robotstofzuiger die met het grootste gemak onder je meubels door rijdt. Mits je daar niet allemaal spullen onder hebt liggen natuurlijk. Dankzij de sensoren valt hij niet zomaar van een trap of afstapje af en vindt hij zelf zijn weg terug naar het oplaadstation. In totaal kan deze robot 100 minuten achter elkaar stofzuigen.

Robotstofzuiger Ali
Eufy RoboVac 12 (Bron: AliExpress)

154,85 Euro

AliExpress koopje: Seebest D730

De robotstofzuiger van Seebest is een koopje. De stofzuiger maakt zowel natte als droge oppervlakken schoon, is bewapend met verschillende sensoren en gaat uit zichzelf terug naar het oplaadstation als hij leeg is.

Werkt het apparaat niet goed? Dan is daar een speciale indicator voor ingebouwd. Wat die is? Dat weten wij ook niet. Misschien is het een zwaailicht, een sirene, of het geluid van een midwinterhoorn. Maar wat het ook is, we komen er liever niet achter. Dat betekent namelijk dat de stofzuiger het heeft begeven..

Robotstofzuiger Seebest
Seebest D730 (Bron: AliExpress)

136,62 Euro

ILIFE V7 robotstofzuiger

Je ziet het goed, dit is inderdaad een roze robotstofzuiger. Deze stofzuiger geeft goede beoordelingen op de Chinese webshop, vandaar dat we hem in ons lijstje hebben opgenomen. En omdat we stiekem erg van roze houden natuurlijk. De stofzuiger heeft speciale sensoren waardoor hij zijn hoogte kan aanpassen als dat nodig is. Daarnaast heeft hij een dubbel filter en kan hij ook natte oppervlakken schoonmaken.

ILIFE Robotstofzuiger roze AliExpress
ILIFE Robotstofzuiger (Bron: AliExpress)

143,65 Euro

AliExpress topper: Xiaomi Mijia robotstofzuiger

De robotstofzuiger wordt gezien als een van de beste robotstofzuigers die je op de Chinese webshop kunt kopen. Dat komt onder andere doordat je hem kunt aansturen vanaf je smartphone. Daarnaast staat Xiaomi bekend om zijn verrassend goede prijs-kwaliteit-verhouding. Iets dat je in de meeste gevallen niet kunt zeggen van de producten op AliExpress.

De stofzuiger heeft meerdere sensoren en kan zelf een route en schoonmaakplan uitstippelen. De robot kan 2,5 uur achter elkaar schoonmaken en gaat verder waar hij is gebleven wanneer hij weer is opgeladen.

Xiaomi AliExpress Singles Days
Xiaomi Mi Robotstofzuiger (Bron: AliExpress)

214,54 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Met de voetjes omhoog: 5 AliExpress robotstofzuigers die het werk voor je doen
Sluiten