AliExpress top 5 toffe telefoonlenzen: van fisheye tot super zoom

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 lenzen voor je smartphone om nog betere foto’s mee te maken.

AliExpress budget deal: 3-in-1 Groothoek fisheye telefoonlens

Deze eerste lens is de goedkoopste uit het rijtje. Met deze groothoeklens kun je geinige fisheye-foto’s maken zonder dat er een filter aan te pas hoeft te komen. Je ontvangt hem in losse onderdelen zodat je hem zelf als een bouwpakket van de IKEA in elkaar kunt zetten.

smartphone lens fisheye
Macrolens voor smartphone (Bron: AliExpress)

1,05 Euro

AliExpress deal: Mobiele telelens X8 vergroting

Deze lens van AliExpress is heel betaalbaar en klik je zo op je smartphone. Hij heeft tot 8 keer optische vergroting en weegt slechts 0.07 kilo. Dat is extreem licht wat wellicht een indicatie is voor hoe breekbaar hij is. Maar voor dit bedrag kun je ook niet veel verwachten natuurlijk.

Smartphonelens AliExpress
Telelens 8x vergroting (Bron: AliExpress)

4,56 Euro

10-in-1 Smartphone camera lenzen-set

Met deze set haal je direct tien verschillende lenzen in huis. Van een fish eye-lens, tot een CPL-lens: het zit er allemaal tussen. De lenzen werken met de meeste typen smartphones. Let wel op dat de zaklamp wordt geblokkeerd tijdens het gebruik van de lenzen.

AliExpress smartphone camera lens set
Lenzenset (Bron: AliExpress)

14,60 Euro

40×60 telefoonlens

Deze smartphone camera lens ziet er steady uit op de camera. Hij is voorzien van een tripod en een houder voor je smartphone zodat de smartphone goed stil staat voor de foto. Zo kun je hem ook gewoon als telescoop gebruiken, mocht je niet ge├»nteresseerd zijn in foto’s.

AliExpress smartphonecamera lens
40×60 Lens (Bron: AliExpress)

11,18 Euro

Telescooplens voor je smartphone

Wie wat meer geld over heeft vindt deze lens misschien een betere optie. De lens va Apexel zoomt tot 60 keer in en is voorzien van een statief en afstandsbediening. Hij wordt geleverd met draagtas, schoonmaakdoekje, een remote shutter en een selfie tripod. Hij is trouwens ook te gebruiken als verrekijker. Voor die keren dat je even geen zin hebt je smartphone het moment te laten verpesten.

AliExpress smartphone telelens
Telescoop lens voor smartphone (Bron: AliExpress)

74,48 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress top 5 toffe telefoonlenzen: van fisheye tot super zoom
Sluiten