Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 2 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 bijzonder vreemde USB flash drives

AliExpress verkoopt de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Daarom hebben we hier vijf bijzondere, of zeg gerust vreemde, usb flash drives voor je op een rij gezet.

AliExpress deal: Armband met flash drive

Zijn je documenten zo geheim dat je ze op je lichaam wil dragen? Of wil je gewoon een goedkope versie van James Bond zijn met een ‘geheime’ flash drive om je arm? Dat kan met deze lederen armband met USB-stick in de sluiting. Hij heeft een capaciteit van 4 tot 64 GB en ondersteunt hor plug & play.

Flash drive USB-stick armband
USB-stick vermomd als armband (Bron: AliExpress)

3,08 Euro

AliExpress deal: USB Flash drive skelet design

Niet alle nieuwste laptops hebben nog een USB-port. En dat is zonde. Want heb je er wel een dan kun je deze flash drive gebruiken. Zelfs als er niks op de drive staat is het een geinige accessoire voor je laptop.

USB flash drive AliExpress
USB Flash drive (Bron: AliExpress)

2,11 Euro

AliExpress deal voor de muziekliefhebber

Dit is een leuke flash drive voor de muziekliefhebbers onder ons. Bewaar je beste tunes op deze USB-stick met een opslagcapaciteit ven 4 tot 64 GB.

USB-stick gitaar flash drive AliExpress
Houten gitaar flash drive (Bron: AliExpress)

2,69 euro

Flessenpost

Is je brief te lang om in een fles te stoppen? Schrijf het dan in een digitaal document en gebruik deze flash drive als flessenpost. Hij kan ook gemaakt worden met het logo van je bedrijf of met een naam. De USB-stick is verkrijgbaar van 8 tot 128 GB.

AliExpress USB-stick
Flessenpost USB-stick (Bron: AliExpress)

2,80 Euro

Ehm..

Wie belangrijke documenten op een USB-stick wil bewaren en er (vrijwel) zeker van wil zijn dat die niet gestolen wordt kan dit exemplaar overwegen. Want wie steelt er nou een condoom? Dan moet de nood wel heel hoog zijn.

AliExpress USB flash
Bijzondere flash drive (Bron: AliExpress)

2,26 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 bijzonder vreemde USB flash drives
Sluiten