Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 6 sep 2019
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #114

Opvallende koopjes en gadgets: AliExpress staat er helemaal vol mee. Elke week zetten we bij WANT de meest indrukwekkende deals voor je op een rij. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met mooie hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 114!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Ctrl ALT DEL schaaltjes/mokken

Het lijkt soms alsof doorgewinterde gamers al hun tijd achter hun pc spenderen. Wat deze mensen eten en drinken is ons een vraag. Maar we weten wel vrijwel zeker dat wat ze eten en drinken wordt geserveerd in deze schaaltjes of mokken.

AliExpress
Ctrl ALT DEL schaaltjes/mokken (Bron: AliExpress)

6,49 Euro voor alle drie

Mini portable lamp ter grootte van een creditcard

Mocht je ooit in een situatie terecht komen waarbij de zaklamp van je smartphone niet meer werkt omdat deze bijvoorbeeld leeg is (we weten, dit is zeer zeldzaam), dan zal deze gadget goed van pas komen. Deze kleine opvouwbare LED-lamp kun je zo in je portemonnee steken. Een typische AliExpress gadget. Hij heeft het formaat van een credit card en is daarom ideaal om in je tas of portemonnee te bewaren in geval van nood.

Portable lamp
Portable mini lamp – credit card formaat (Bron: AliExpress)

0,84 Euro

AliExpress telescopische robothand ‘grabber’

Deze AliExpress gadget is er een voor wie jeuk aan zijn bil heeft en zelf niet bij zijn bil kan komen, of wie niet in staat is iets van de grond op te rapen. Met deze robothand grab je alles wat je maar nodig hebt in een handomdraai. Hij is bedoeld als kinderspeelgoed. Een beetje curieus als je het ons vraagt, maar dat zijn we wel gewend van de Chinese webshop.

AliExpress
Robot grijphand (Bron: AliExpress)

3,38 Euro

Cao Maru anti-stress bal

Wanneer je je gestresst voelt kun je nog wel eens aan alles wat los en vast zit gaan friemelen. Dit tot grote ergernis van iedereen om je geen (geloof ons, zelfs de mensen die er niks van zeggen vinden het irritant). Met deze stress bal in je hand kun je je helemaal uitleven.

Anti-stress bal
Cao Maru Stress bal (Bron: AliExpress)

1,77 Euro

Laser lichtshow handschoenen

We hebben deze week de beste gadget voor het laatst bewaard: lasershow handschoenen. Waar is dat feestje? Jij bent het feestje! Deze maken ieder medium nachtje uit tot een legendarische nacht, waarin jij de sterren van de hemel straalt. En hopelijk niet alle andere gasten het laserlicht in de ogen straalt..

AliExpress
Laser lichtshow hanschoenen (Bron: AliExpress)

8,81 Euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #114
Sluiten