Zes unieke dingen waarvan je niet verwachtte dat je ze op AliExpress kan kopen

Elke week serveren we je een vers lijstje met toffe hebbedingetjes op AliExpress. Vaak gaat het om spotgoedkope gadgets, die ook nog eens gratis thuisbezorgd worden. Hoe dat kan, lees je hier. Maar wat als we die zoektocht naar lage prijzen eens laten varen, en ons echt laten verrassen door het Chinese walhalla? In dit lijstje schotelen we je producten voor waarvan je niet wist dat je ze op AliExpress kon krijgen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Het is tijd voor hamsterbal!

Wat is er leuker dan voetbal? Precies, hamsterbal. Je hebt de filmpjes vast online gezien: beide teams lopen in grote plastic ballen over het veld, waarbij het de bedoeling is om op hilarische wijze tegen elkaar op te botsen. Het resultaat is plezierige chaos.

Hamsterbal

Nu kun je dat ook zelf proberen, mits je portemonnee goed gevuld is. Voor¬†611,91 euro heb je een hamsterbal met een diameter van 250 centimeter. Er is ook een bescheiden kindermaatje, waarvoor je ‘slechts’ 147.95 euro hoeft neer te tellen. Ach, beide modellen worden in ieder geval gratis thuisbezorgd.

Kangoeroestelten

We blijven even in de sportieve hoek. Maak kennis met je nieuwe verslaving: stelten. Niet de lange stokken die je op de basisschool gebruikte, maar serieuze gadgets. De een noemt het skippies, de ander kangoeroestelten, maar een ding is zeker: hier kun je lang zoet mee zijn.

KANGOEROE STELTEN

Salto’s, hoge sprongen, bizarre sprints: YouTube staat er vol mee. De speciale stelten zijn ontworpen door een Australi√ęr, die zich liet inspireren door de manier waarop kangoeroes zich voortbewegen. Voor 171.91 euro heb je al een paar. Al behoort dit absoluut tot de categorie producten die we nooit op Ali zouden durven kopen. Check hier ons lijstje met andere dingen die je beter in Nederland kunt kopen…

Nederlandse badeend

Ken je nog de gigantische badeend van de Nederlandse Florentijn Hofman, die zeer populair was in China? AliExpress staat vol met allerlei merch, waaronder flinke opblaasbare kopie√ęn. Heb je nog ruimte over in je achtertuin?

Gigantische badeend AliExpress

Voor 2274.29 euro, ja echt, heb je een acht meter hoge badeend. Het geheel wordt ook nog eens gratis naar je opgestuurd! Als je het toch wat kleiner wilt aanpakken, dan is er ook nog een (iets minder geslaagde) kopie van drie meter hoog. Daar hangt een prijskaartje van 350.16 euro aan.

Complete tractoren en andere auto’s

Hij kwam eerder al een keer voorbij in een van onze AliExpress WANT Guides: een complete tractor. Want terwijl jij een nieuw hoesje voor je smartphone op AliExpress bestelt, kiezen boeren er hun nieuwe tractor uit. Je kunt zelfs allerlei auto’s op Ali vinden, in winkeltjes die hun waren aanprijzen met beelden uit Pixar’s Cars.

Tractor AliExpress

Het is maar de vraag of Disney daar blij mee is, maar daar trekken Chinese verkopers zich niks van aan. De bovenstaande tractor kost 16370.91 euro, waarbij je vooral het gebrek aan gratis verzending zult voelen. Voor het thuisbezorgen zul je namelijk nog eens 3000 euro moeten neertellen. Ouch…

Boosted Boards

Casey Neistat skate er half New York mee door: Boosted Boards. De elektrische skateboards zijn in een korte tijd razend populair geworden, met alle gevolgen van dien. Goedkopere kopie√ęn duiken overal op, dus ook op AliExpress.

Boosted Board AliExpress

Dit zijn echter van die producten waar je niet op moet willen besparen. In ieder geval niet op deze manier. Met dit Board raas je met veertig kilometer per uur tussen auto’s door, als we de specificaties op de productpagina moeten geloven. (Wat je met Chinese kopie√ęn nooit moet doen). De kans is groot dat er niks gebeurt, maar wil je dan echt afhankelijk zijn van een merkloze kopie? Voor 341.40 euro kun je het ontdekken.

Opblaasbare speelparadijzen

Check vooral even deze verkoper op AliExpress. Die shop staat vol met talloze opblaasbare speelparadijzen, met bizarre designs en hoogstandjes die je in Nederland nog nooit hebt gezien. Het verzenden van deze kinderdromen kost in sommige gevallen helaas bijna net zoveel als het product zelf..

Opblaasbaar speelparadijs

Het bovenstaande pareltje kost bijvoorbeeld 4902.24 euro, maar het verzenden voegt daar nog eens 2750.49 euro aan toe. Voorlopig blijft het dus bij plaatjes kijken op AliExpress, of verhuizen naar China om van al deze kleurrijke rijkdom te genieten.

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe aanbevelingen? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Zes unieke dingen waarvan je niet verwachtte dat je ze op AliExpress kan kopen
Sluiten