Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 23 apr 2019

AliExpress Must-Have deal: mini ventilator met ingebouwde speaker

Hoewel we ontzettend blij zijn dat het de afgelopen paar dagen lekker warm is geweest, zouden we geen mensen zijn als we toch niet iets hadden om over te klagen. De hitte kan soms namelijk toch wat teveel van het goede zijn. Vooral als je bijvoorbeeld een kamer op zolder hebt, kan het dat er wat irritatie naar boven komt drijven over de zomerse temperaturen. Uiteraard kun je van alles doen om het wat koeler te maken, zoals deze mini ventilator van AliExpress scoren. En omdat muziek alles toch beter maakt, is de ventilator meteen ook een Bluetooth speaker.

Mini ventilator met drie snelheden

Zoals gezegd gaat het om een kleine ventilator en qua afmetingen moet je denken aan ongeveer 12 x 6 x 17 centimeter. Om een verkoelend briesje voor je te genereren, is het apparaatje uitgerust met vier bladen. Dat verkoelen doet de ventilator met een volle batterij zo’n 90 tot 120 minuten en wanneer het ding weer leeg is, duurt het 4 tot 5 uur voordat hij weer helemaal opgeladen is. Omdat je niet altijd een even hard briesje nodig hebt, kun je nog gaan voor drie verschillende snelheden.

AliExpress ventilator speaker

Muziek via Bluetooth of kaartje

Inmiddels weten we dat het niet om een standaard ventilator gaat, maar dat het apparaat tegelijkertijd ook fungeert als Bluetooth speaker. Een volle batterij zorgt voor 6 tot 8 uur aan luisterplezier en als je zowel de ventilator aan hebt staan als naar muziek luistert, is je batterij na ongeveer 60 tot 90 minuten weer leeg. De audio output is verder 3 watt en je kunt rekenen op 2-kanaals stereo tunes. Mocht je overigens niet met Bluetooth aan de slag willen, kun je je muziek ook via een geheugenkaartje laten afspelen.

AliExpress ventilator speaker

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de ventilator/speaker bij AliExpress bestellen voor 13,48 euro en daarbij heb je de keuze uit een zwarte of witte variant. Iets anders dat je kan helpen om je hoofd koel te houden is dit docking station. Het ding houdt namelijk je biertje lekker koud en laadt tegelijkertijd meteen ook je smartphone op. Handig die multifunctionele apparaten.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: mini ventilator met ingebouwde speaker
Sluiten