Mark Hofman
Mark Hofman Deals 12 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

AliExpress vermijden? Probeer deze drie alternatieven eens!

AliExpress is een fantastische webshop. Je kunt er kopen wat je maar wilt en het kost vaak geen ene drol. Toch is het niet altijd koek en ei met AliExpress en is er nog wel eens gedoe. De vraag die jij je in dat soort scenario’s kan stellen is: “is er dan echt geen alternatief ?”

Goed nieuws, dat alternatief is er zeker. Sterker nog: in dit artikel hebben we maar liefst 3 webshops op een rijtje gezet die praktisch gezien AliExpress-alternatieven zijn. Ook dat is WANT.

AliExpress vermijden? De 3 beste alternatieven

Zoals je misschien wel weet zijn we bij WANT groot fan van AliExpress. Buiten onze eigen videoserie over de producten die ze verkopen, schrijven we op wekelijkse basis ook ontzettend veel over de webshop. We kijken naar de tofste nieuwe gadgets, de aanbiedingen of leggen bepaalde zaken aan je uit.

Daardoor weten we overigens wel dat er ook nog wel eens wat mis kan gaan bij AliExpress. Daarbij krijgen we ook regelmatig mailtjes over de problemen die bij de webshop, en de bestellingen die er gedaan worden, komen kijken. Het kan zijn dat jij dus liever naar een andere webshop gaat met een soortgelijk aanbod. Wat ons betreft zit je bij de volgende drie helemaal goed.

#1 Wish: beste AliExpress alternatief

AliExpress alternatief Wish
Wish (Afbeelding: Wish)

Wish is een van de beste AliExpress alternatieven die er zijn. Dat heeft niet persé te maken met het feit dat de websites er hetzelfde uitzien. Wel heeft het met de populariteit en service te maken. Wish kent een zelfde aanbod aan producten, vaak een zelfde levertijd en dezelfde prijzen. Op Wish kan je, net als bij AliExpress, echt van alles vinden. Of het nu gaat om een alternatief op de Apple AirPods of simpelweg een te gekke gadget: bij Wish scoor je het met gemak! Het lekkerste aan de app van Wish is het feit dat deze ontzettend overzichtelijk is.

Check de website voor meer informatie.

#2 Gearbest

AliExpress alternatief Gearbest
Gearbest (Afbeelding: Gearbest)

Gearbest is nog zo’n lekker AliExpress alternatief. Niet zo goed als Wish, dat zullen we direct al vertellen. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om gebruik te maken van iDeal, waardoor je dus met een omweg moet betalen. Dat kan overigens via PayPal of simpelweg met een creditcard. Daarnaast is het aanbod van Gearbest top en ziet de bijbehorende applicatie er ook zeker overzichtelijk uit. Het is een uitstekend alternatief, zonder al te veel toeters en bellen. Erg fijn dus.

Check de website voor meer informatie

#3 Banggood

AliExpress alternatief Banggood
BangGood (Afbeelding: BangGood)

De laatste in deze lijst is ook weer fantastisch. Banggood is een dusdanig goed alternatief op AliExpress, dat de app net zo onoverzichtelijk is als de rest. Maar verder zit het qua aanbod wel ontzettend goed. Je scoort op Banggood veel dezelfde producten als op AliExpress en krijgt regelmatig te maken met flinke kortingen en toffe deals. Als je om een of andere reden Wish en AliExpress zou willen vermijden, dan is dit een hele goede derde optie.

Check de website voor meer informatie

Meer AliExpress?

Zoals gezegd doen we op WANT heel veel met AliExpress. Ben je door dit artikel benieuwd geworden? Check dan zeker even dit overzicht!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!