AliExpress: vijf handige paraplu’s om je droog te houden

Waar we eerste te maken hadden met een verzengend hitte, hebben we nu weer iets anders om over te klagen. We worden niet meer verschroeid in de zon, maar worden nu juist weer constant nat geregend. Gelukkig dat er zoiets als een paraplu bestaat en AliExpress heeft vijf extra handige exemplaren voor je om je droog te houden.

Paraplu met ventilator

Als eerste hebben we op het lijstje een Aliexpress paraplu voor je met een ingebouwde ventilator. Deze kun je zowel in de zon als in de regen inzetten om je leven wat makkelijker te maken. Als het regent houdt het ding je droog en wanneer het zonnetje schijnt, kun je het inzetten als een soort parasol. Het ding heeft namelijk een ingebouwde UV-bescherming en de ventilator zorgt dan meteen ook voor een lekker briesje.

AliExpress paraplu

Prijs: 19,73 euro

Inclusief zaklamp

De volgende paraplu op de lijst heeft geen ventilator, maar wel een ingebouwde zaklamp. Deze zit aan de onderkant waar je het ding vasthoudt en verlicht letterlijk je pad als je je ooit in het donker in de regen bevindt. De zaklamp krijgt zijn power van drie knoopcel batterijen, die je er overigens wel zelf bij moet kopen. Verder is de paraplu in geopende stand 105 cm breed en krijg je meteen ook UV-bescherming.

AliExpress paraplu

Prijs: 11,34 euro

Rondlopen onder de sterrenhemel

Ook de volgende AliExpress paraplu die we voor je hebben komt met een ingebouwde zaklamp, maar verzorgt meteen ook een mini sterrenhemel. In de stof van het ding zitten namelijk ook lampjes verwerkt, die je in het donker nog wat extra licht geven. Dat zorgt er ook meteen voor dat automobilisten je goed kunnen zien. Je bent namelijk niet te missen. Het bijbehorende plaatje lijkt overigens te suggereren dat je het met de paraplu ook kunt opnemen tegen een lightsaber.

AliExpress paraplu

Prijs: 22,49 euro

Automatische open- en dichtklappen

Dan gaan we verder naar een automatische paraplu, die je nooit zelf open hoeft te schuiven. Aan de onderkant vind je een handige knop die in één klap het ding voor je opendoet. Wanneer je vervolgens veilig uit de regen bent kun je dezelfde knop ook gebruiken om het ding weer dicht te klappen. Verder hebben we hier te maken met een behoorlijk grote paraplu van 120 cm. Handig als je er met meerdere mensen onder probeert te schuilen. Ook is de paraplu snel weer droog, dankzij het dubbele design.

AliExpress paraplu

Prijs: 14,67 euro

AliExpress mini paraplu

Als laatste hebben we juist weer een ontzettend compacte paraplu voor je gevonden. Het ding is dusdanig compact, dat het in ingeklapte toestand tussen je duim en wijsvinger past. Uiteraard wordt het daarna wel wat groter om de regen voor je tegen te houden. Helemaal open is de paraplu 87 cm breed en je kunt verder gaan voor een zwart model of juist allerlei vrolijke kleurtjes.

AliExpress paraplu

Prijs: 8,06 euro

Het zal je verbazen, maar er wordt behoorlijk wat nagedacht over paraplu’s. Als je deze AliExpress exemplaren je toch niet zo spannend vindt, hebben we nog een lijstje voor je met vijf briljante en vernuftige paraplu’s om stormachtige dagen mee te trotseren. Zo komt één van de paraplu’s met een bijbehorende app en is een ander model weer speciaal gemaakt om tegelijkertijd je appjes te kunnen checken.

Reageer op artikel:
AliExpress: vijf handige paraplu’s om je droog te houden
Sluiten