AliExpress: vijf (on)opvallende cases & covers voor je MacBook

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 cases die je MacBook beschermen.

‘Marmeren’ cover voor MacBook

Deze cover voor je MacBook is zo sterk als steen. Oké, dat is misschien niet helemaal waar maar hij lijkt wel op steen. Op marmer om precies te zijn. Een stenen cover voor je MacBook zou je lichtgewicht platte laptop iets te zwaar en log maken, vind je niet?

marmer cover MacBook
Cover ‘Marmer’ (Afbeelding: AliExpress)

9,65 euro

Cover van nep-leer

Deze opvallende cover bedekt je complete laptop, zowel de buitenkant als de randen rondom het beeldscherm en het toetsenbord, met nep-leer. Een voordeel van PU is dat je het gemakkelijk kunt afnemen met een doekje. De nep-leren cover is zelfklevend en plakt aan je laptop alsof het zijn eigen huid is.

leer cover MacBook AliExpress
MacBook cover ‘Leer’ (Afbeelding: AliExpress)

10,69 euro

AliExpress topper: transparante cover voor je MacBook

De derde case in dit rijtje is er een die minder opvalt: hij is namelijk transparant. Hierdoor blijft het strakke ontwerp van je Apple MacBook duidelijk zichtbaar, maar komen er geen krassen op je kostbare laptop.

transparante Macbook cover
Transparante cover (Afbeelding: AliExpress)

7,52 euro

Zachte ‘sleeve’ van vilt voor MacBook

Een cover voor je laptop is handig, maar als je je laptop in een tas stopt blijft het fijn er een sleeve omheen te doen. Zo ben je er zeker van dat hij niet beschadigt door sleutels in je tas, of dat er broodkruimels in je USB-poort kruipen. Deze stoffen sleeuwe is lichtgewicht en heeft een extra vak waarin je bijvoorbeeld de Magic Mouse kunt opbergen.

MacBook sleeve AliExpress
MacBook sleeve (Afbeelding: AliExpress)

6,90 euro

Typisch AliExpress: Schokbestendige case en standaard

AliExpress staat vol met vreemde en handige multifunctionele gadgets. Deze multifunctionele bumper voor je laptop is er daar een van. De bumper beschermt je laptop tegen schokken (al hopen we niet dat je hem laat vallen), en heeft daarnaast uitklapbare pootjes waardoor hij de laptop ook optilt in een iets comfortabelere hoek voor het typen.

laptop bumper AliExpress
Laptop bumper en standaard (Afbeelding: AliExpress)

10,31 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: vijf (on)opvallende cases & covers voor je MacBook
Sluiten