AliExpress: vijf slimme zonnebrillen om de zomer mee door te komen

Hoewel het er zo’n beetje op lijkt dat de zomer al voorbij is, zouden we in theorie zeker nog wel een paar zonnige dagen moeten krijgen voordat de herfst weer begint. En als je in The Secret gelooft, weet je dat je er in ieder geval op moet focussen. Om je geloof in het zonnetje wat extra kracht bij te zetten, heeft AliExpress verschillende slimme zonnebrillen voor je om je leven makkelijker te maken wanneer je wensen inderdaad uitkomen.

Simpele aviator

Als eerste hebben we op de lijst een simpel uitzien aviator model, dat toch een paar geheimpjes heeft. De zonnebril ondersteunt namelijk Bluetooth en heeft een ingebouwde microfoon. Daarnaast is er aan de zijkant een draadje te vinden met een oordopje, zodat je onderweg “stiekem” kunt genieten van je favoriete afspeellijsten.  Met een volle batterij zou je er zo’n 4 uur tegenaan kunnen en als je het ding gebruikt om te bellen zou dat ongeveer 5 uur zijn.

AliExpress slimme zonnebril
Bron: AliExpress

Prijs: 9,62 euro

AliExpress zonnebril met gestures

Dan gaan we verder naar de tweede slimme AliExpress zonnebril. Ook deze ziet er redelijk simpel uit, maar komt in verschillende opvallende kleurtjes (maar ook gewoon in het zwart voor als je wat minder avontuurlijk bent). Uiteraard is er weer Bluetooth van de partij om draadloos naar je muziek te kunnen luisteren. Dat kun je in dit geval zo’n 8 uur doen, dankzij de grotere batterij. Aan de zijkant vind je een handige knop, die je met gestures kunt gebruiken om bijvoorbeeld de playback van je muziek te besturen.

AliExpress slimme zonnebril
Bron: AliExpress

Prijs: vanaf 36,31 euro

Sportieve Bluetooth bril

Als derde hebben we een sportieve zonnebril voor je, waarmee je zeker zult opvallen. Hier wordt Bluetooth 5.0 ingezet om zo’n 8 uur draadloos van je Spotify afspeellijsten te kunnen genieten. Ook een microfoon is weer van de partij om telefoontjes te kunnen plegen en volgens de beschrijving zou het ding zelfs ook uitgerust zijn met een soort anti-ruis feature. Als die goed werkt, zou het een perfecte bril zijn voor op die fiets, aangezien je je smartphone onderweg niet meer in je hand mag vasthouden.

AliExpress slimme zonnebril
Bron: AliExpress Bron: AliExpress

Prijs: 8,79 euro

Siri en Google Assistant oproepen

Ook de volgende zonnebril op het lijstje ziet er behoorlijk sportief uit, maar komt wel met een iets hoger prijskaartje dan de vorige. Je kunt hier met Bluetooth 4.1 aan de slag om je muziek te beluisteren en de dual microfoons zouden voor ruisonderdrukking moeten zorgen. Ook is er een dual speaker systeem in de zonnebril en kun je via de microUSB poort je oordopjes aan het ding koppelen. Aan de zijkant zijn verder allerlei knoppen om bijvoorbeeld je muziek te regelen of om de virtuele assistent op je smartphone op te roepen.

AliExpress slimme zonnebril
Bron: AliExpress

Prijs: 48,62 euro

Zonnebril met ingebouwde GSM

Als laatste hebben we een wel erg bijzonder uitziende zonnebril voor je om het lijstje af te sluiten. In eerste instantie lijkt het op een bril met aan de zijkant een oude Nokia telefoon verwerkt. En bij nadere inspectie kom je erachter dat er inderdaad een GSM zit verwerkt in de zonnebril en dat je er een simkaartje in kunt stoppen om te bellen. Verder kun je ook (niet al te beste) video’s met het ding opnemen en kun je uiteraard ook hier weer met Bluetooth aan de slag.

slimme zonnebril
Bron: AliExpress

Prijs: 199,79 euro

Andere AliExpress zomer gadgets

Wanneer het zonnetje uiteindelijk weer tevoorschijn komt, heb je natuurlijk ook meteen weer wat verkoeling nodig voordat je weer gaat klagen. Deze vijf ventilatoren houden je hoofd (soms letterlijk) koel.

Reageer op artikel:
AliExpress: vijf slimme zonnebrillen om de zomer mee door te komen
Sluiten