AliExpress: 5 ‘ouderwetse’ telefoons die (g)een plekje in je huis verdienen

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben meestal ook een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk. Dat komt doordat er veel (heel veel) producten op de website worden verkocht door ontelbaar veel verkopers. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende telefoons voor je op een rij gezet.

Cheeseburger telefoon

We trappen dit rijtje af met misschien wel de beste telefoon uit dit rijtje: de cheeseburger. Eigenlijk is het een klaptelefoon. Alleen in een iets andere vorm. Als je hem opent neem je het belletje namelijk op en als je hem dichtklapt hang je op. Aan de foto’s te zien werkt de telefoon wel alleen via een vaste telefoonlijn.

cheeseburger telefoon
Cheeseburger telefoon (Afbeelding: AliExpress)

11,62 euro

AliExpress topper: Tong aan je oor

”Hè, wat? Sorry ik verstond je niet, ik had een tong in mijn oor”. Dit heb je misschien nog niet eerder gezegd, maar met deze telefoon aan (of in) je oor heb je geen excuus om het er eens uit te gooien. De telefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

telefoon AliExpress
Tong telefoon (Afbeelding: AliExpress)

8,21 euro

Bluetooth telefoonhoorn voor in je tas

Oké, we nemen ook een ‘gewone’ telefoon op in dit lijstje. Deze telefoon werkt via Bluetooth waardoor je hem aan je smartphone kunt koppelen. Dat belt een stuk lekkerder dan met zo’n glad beeldscherm tegen je oor. Hij werkt overigens ook via de bijgeleverde AUX-kabel. Al moet je smartphone daarvoor natuurlijk wel een headphone jack hebben.

Bluetooth phone AliExpress
Bluetooth telefoonhoorn (Afbeelding: AliExpress)

7,85 euro

Vreemde ‘Vintage’ en kitsch telefoon

We weten niet zo goed wat we over deze telefoon moeten zeggen. Het ontwerp zelf spreekt voor zich lijkt ons. Kitsch, kitcher, kitsch (is dat een ding?). De zogenaamde ‘vintage’ telefoon werkt via de vaste lijn. Heb je die niet? Niet getreurd. Je kunt hem ook gewoon als doorn in het oog aan je interieur toevoegen.

vintage telefoon
‘Vintage’ telefoon (Afbeelding: AliExpress)

79,31 euro

Typisch AliExpress: Telefoon in telefooncel

Een telefooncel is niet meer iets dat je in het Nederlandse straatbeeld tegenkomt. Je kunt hem daarentegen wel in je eigen huis tegenkomen, mét werkende telefoon er in. Tenminste, als hij de overtocht naar Nederland overleeft natuurlijk. Je kunt deze telefoon opladen via een USB-kabel en hij heeft een ingebouwd LED-lampje dat volgens Ali fungeert als nachtlampje. Je weet wel, zo’n irritant lampje waardoor je precies niet in slaap valt.

telefooncel AliExpress
Telefoon in mini-telefooncel (Afbeelding: AliExpress)

11,73 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 ‘ouderwetse’ telefoons die (g)een plekje in je huis verdienen
Sluiten