Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 18 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

AliExpress gadget van de dag: waterflosser voor het hele gezin

Net zoals het belangrijk is om elke dag je tanden te poetsen, zou het minsten even belangrijk zijn om tussen je tanden schoon te maken door te flossen. Maar flossen met een draadje is niet voor iedereen even handig en als je tanden heel dicht op elkaar staan kan dat een behoorlijke strijd opleveren. Om je leven wat makkelijker te maken, heeft AliExpress een waterflosser voor je met genoeg opzetstukjes voor het hele gezin.

Flossen met water

Een waterflosser doet precies wat je zou verwachten, namelijk het flossen tussen je tanden met water. Hiervoor heeft het apparaat een ruime tank met een inhoud van 600 ml, zodat je hem niet elke dag weer hoeft te vullen. Het water wordt gepompt door wat lijkt op een soort aangepaste elektrische tandenborstel en hiermee kom je makkelijker tussen je tanden dan met een flosdraadje.

AliExpress waterflosser

Tien verschillende drukniveaus

Omdat sommige mensen nu eenmaal wat gevoeligere tanden hebben dan andere, kun je de druk van het water aanpassen. Hiervoor zijn er 10 verschillende niveaus. Mocht je tussendoor even willen pauzeren, is er een handige pauze-knop zodat je bijvoorbeeld even iets kunt zeggen als iemand je in de badkamer komt storen.

AliExpress waterflosser

Verschillende opzetstukjes

Verder krijg je bij de waterflosser verschillende opzetstukjes. Daar zitten drie bij met een standaard tip voor normaal flossen. Niet voor iedereen zijn die echter even praktisch en daarom krijg je onder andere ook een tip voor implantaten, kronen en bruggen en een tip voor als je een beugel hebt. Deze opzetstukjes kun je opslaan aan de bovenkant van het apparaat en aan de zijkant is er ook nog ruimte voor drie verschillende opzetstukken.

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de waterflosser bij AliExpress scoren voor 31,35 euro en er zijn zelfs ook nog verschillende kleurenopties. Mocht je flossen met een draad geen ramp vinden maar het toch wat efficiënter willen doen, kun je ook voor deze flos gadget gaat. Hij zorgt er namelijk voor dat je in één keer tussen al je tanden flost.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: waterflosser voor het hele gezin
Sluiten