AliExpress: 5 (on)nuttige gadgets voor een relaxte zondag

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets uitgezocht die je zondag nog relaxter maken.

Koffie!

Een van de meest relaxte dingen tijdens je weekend, en eigenlijk ook tijdens iedere andere dag van de week, is het koffiemomentje. En dat terwijl je van koffie zelf helemaal niet zo relaxt wordt. Integendeel. Met apparaat van Ali zet je in ieder geval een prima espresso én schuim je melk tegelijkertijd.

koffie AliExpress
Percolator en melkschuimer (Afbeelding: AliExpress)

178,59 euro

Typisch AliExpress: tosti-ijzer en wafelijzer in-een

Ken je het ‘ouderwetse’ tosti-ijzer nog waarbij de randen altijd zo lekker hard aanbakten en er ook zo’n dikke reep platgedrukt brood en kaas in het midden zat? Zo’n apparaat scoor je nu op AliExpress, alleen maakt dit apparaat een grote vierkante tosti van je brood in plaats van twee driehoeken. Dat betekent meer zachte kaas en minder harde korsten. Hou je niet van tosti? Dan kun je met dit apparaat ook wafels maken met behulp van een van de andere meegeleverde opzetstukken.

tosti ijzer wafelijzer
Tosti- en wafelijzer (Afbeelding: AliExpress)

11,14 euro

Automatische wijnontkurker van Xiaomi

We gaan van de ochtend met koffie en tosti’s direct door naar de avond (of voor sommigen middag) met wijn. Op een luie zondag hoef je de wijnfles niet zelf open te trekken. Daar heb je immers deze handige elektrische ontkurken van Xiaomi voor. De opener opent een fles wijn in zes seconden. Dat moet snel genoeg zijn voor wie serieuze haast heeft om de fles aan zijn mond te zetten.

Xiaomi wijnontkurker
Xiaomi wijnontkurker (Afbeelding: AliExpress)

8,01 euro

AliExpress topper: automatische wijn decanteren

Nog een gadget voor de luie zondag en luie wijndrinker is deze automatische wijn decanter. Het gadget laat genoeg zuurstof toe tot de fles voor een optimale smaak. Daarnaast schenkt hij de wijn ook met een druk op de knop automatisch voor je in. Want zelf je wijn inschenken is zó zwaar…

wijn dispenser
Elektrische wijndispenser (Afbeelding: AliExpress)

6,70 euro

Elektrische voetmassagemat

Een must-have gadget voor een ultiem weekend relaxen is een massageapparaat. Dit is er een voor je voeten. Leg hem naast je bed zodat je eigenlijk nooit met het verkeerde been uit bed kunt stappen. De elektrische massagemat heeft 6 massage-modi, maakt gebruik van EMS-technologie om de voet- en kuitspieren te laten ontspannen en wordt geleverd met een afstandsbediening.

voetmassage AliExpress
Elektronische voetmassagemat (Afbeelding: AliExpress)

34,71 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)nuttige gadgets voor een relaxte zondag
Sluiten