Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 22 aug 2019

AliExpress: 5 multifunctionele weerstations die goed weer voorspellen

Deze zomer heeft ons tot nu toe veel verschillende weertypen gebracht. Van de heetste hitte waarin massaal werd geklaagd, tot koude regenachtige dagen waarop ook massaal (en terecht) werd geklaagd. Deze zomer is een soort lente, zomer en herfst in een. Om een beetje beter voorbereid te zijn op de wisselvalligheid van het weer is het handig een goed weerstation in huis te hebben. Zo ga je nooit de deur uit zonder jas als je die duidelijk nodig hebt, of met jeans als er later op de dag temperaturen als in Ibiza zijn.

Urijk LCD digitale thermometer hygrometer

AliExpress staat er om bekend bizar, belachelijk en goedkope gadgets te verkopen. Deze hygrometer is er daar een van. Dit multifuctionele weerstation heeft verschillende functies om de temperatuur en luchtvochtigheid te meten en voorspellen. Daarnaast is hij ook voorzien van een klok, alarm en een kalender. Of hij het weer ook daadwerkelijk accuraat meet en voorspelt durven wij wel te voorspellen. Het apparaatje kost namelijk minder dan 5 euro.

Bron: AliExpress

4,11 euro

Digital weather station hygrometer

Eerlijk is eerlijk, deze hygrometer ziet er iets betrouwbaarder uit dan het bovenstaande exemplaar. Maar hij kost dan ook vijf keer zo veel. Net als het vorige weerstation doet ook dit apparaat een weersvoorspelling op basis van de monitoren die binnen- en buitenshuis zijn geplaatst. Een voordeel van deze hygrometer is dat hij verschillende modes heeft voor de weersverwachting. Maak daar maar vier van, aangezien je ”sunny” waarschijnlijk niet zo vaak gaat zien ;-).

Bron: AliExpress

15,90 euro

KKMOON Weather station

Dit derde weerstation is een mooie optie voor wie wat meer informatie op het scherm wilt zien, maar niet de 15 euro van de bovenstaande gadget wilt betalen. Het grote LCD-scherm laat de temperatuur zien, maar ook de weersverwachting en luchtvochtigheid. Het apparaat is voorzien van een alarm die het scherm laat oplichten wanneer hij af gaat. Verder heeft deze hygrometer geen spectaculaire functies. Maar dat hoeft ook niet, zolang hij maar voorspelt dat het super zonnig wordt zijn wij tevreden.

weerstation
Bron: AliExpress

5,30 euro

Digoo Touch weerstation

Het weerstation van Digoo heeft een LCD touchscreen. Alle weerinformatie wordt overzichtelijk op het scherm weergeven en dankzij het touchscreen is het apparaat gemakkelijk in gebruik. Net als de andere weerstations heeft deze ook een Kalenderfunctie en een alarm. Daarnaast kun je hem ook als nachtlampje gebruiken. Ideaal, want wakker worden met een regenachtige voorspelling betekent dat je je nog eens mag omdraaien. Toch?

weerstation
Bron: AliExpress

15,55 euro

Wall mounted household barometer hyrgometer weerstation

De afgelopen tijd hebben weeronline en buienradar ons niet veel goeds gebracht. Heb jij genoeg digitale gadgets in huis en vertrouw jij het weer het liefste toe aan wat ouderwetse technologie? Dan is deze barometer en hygrometer misschien meer je ding. Misschien moet je een klein beetje research doen voordat je hem fatsoenlijk kunt aflezen, maar dit klokje zal vast niet misstaan aan je muur.

barometer
Bron: AliExpress

11,01 euro

Gaat de zon nou wel schijnen? Check dan ook even deze vijf slimme zonnebrillen om de zomer mee door te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 multifunctionele weerstations die goed weer voorspellen
Sluiten