AliExpress: top 5 Xiaomi gadgets voor wie van gezond eten houdt

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 gadgets van het Chinese tech-merk Xiaomi waarmee je gemakkelijk een lekker maaltje kookt of drankje maakt.

Xiaomi slimme rijstkoker

Rijst perfect koken is een hele kunst. Wie niet de ambitie heeft deze kunst te leren, maar wel graag rijst eet kan simpelweg een rijstkoker aanschaffen. Die doet het magische werk voor je. De slimme rijstkoker van Xiaomi ondersteunt wifi zodat je hem kunt koppelen aan de bijbehorende app. Zo schakel je hem in of uit en kun je hem alvast klaarzetten wanneer je maar wilt. Daarnaast heeft hij nog vele andere slimme functies.

Xiaomi AliExpress rijstkoker
Xiaomi rijstkoker (Bron: AliExpress)

67,63 Euro

AliExpress deal: apparaat dat pesticiden van groente en fruit verwijdert

Voor je groente en fruit eet is het altijd slim die even te wassen. Zo was je voor het grootste deel de pesticiden en andere troep die je niet wilt eten van je groentjes. Vind je afspoelen met water niet voldoende? Ga dan voor een gadget als deze die je groente en fruit volledig steriliseert (aldus AliExpress), desinfecteert en de pesticiden die er op zitten verwijdert.

Xiaomi desinfectant
Desinfectie gadget voor je groentjes (Bron: AliExpress)

39,85 Euro

Xiaomi & AliExpress deal: Xiaomi Deerma draagbare blender voor smoothies en shakes

Alle gadgets in dit lijstje zijn tof, en zo ook de laatste in het lijstje. Dit is een draagbare blender. Stop er fruit in, pindakaas, rijstmelk, of wat je dan ook in shake wilt hebben, en blend je shake on the spot. Je laadt de blender op via een USB-kabel en kunt hem zo overal mee naartoe nemen. Het lijkt ons sterk dat je de complete blender meeneemt tijdens je rondje hardlopen (zie onderstaande foto), maar hij is bijvoorbeeld wel handig voor op kantoor.

Xiaomi blender
Draagbare Deerna blender (Bron: AliExpress)

23,10 Euro

Xiaomi & AliExpress deal: Mijia slimme waterkoker

Natuurlijk heeft Xiaomi ook een slimme waterkoker in het assortiment. De waterkoker heeft uiteraard het herkenbare witte Xiaomi-design. Het fijne aan deze waterkoker is dat je de temperatuur er op kunt instellen zodat je de groene thee niet verbrandt en de juiste smaak naar boven komt. Een handige gadget voor de theeliefhebber en Xiaomi-fan.

slimme waterkoker Xiaomi
MiJia slimme waterkoker (Bron: AliExpress)

26,50 Euro

Slimme thermosfles

Een waterfles is een waterfles, toch? Niet als het aan Xiaomi ligt. Deze waterfles/thermosfles is gemaakt van roestvrij staal en geeft de temperatuur van de inhoud aan op de dop. Daarnaast wordt hij geleverd met verschillende accessoires, zoals een zeefje voor thee, een zeefje waar je fruit of bijvoorbeeld mint in kunt hangen, en een eierhouder. Zo kun je een rauw ei in de thermosfles koken. Dat moeten we meemaken.

Xiaomi Thermosfles AliExpress
(Afbeelding: Xiaomi)

13,32 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: top 5 Xiaomi gadgets voor wie van gezond eten houdt
Sluiten