Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 25 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

AliExpress Must-Have deal: Xiaomi draadloze oordopjes

Als het om draadloze oordopjes gaat, zijn de AirPods van Apple waarschijnlijk de meest bekende. Ze komen helaas wel met een behoorlijk prijskaartje en het is daarom erg fijn dat er tegenwoordig behoorlijk wat keuze is van andere bedrijven. Zo heeft ook het Chinese Xiaomi draadloze oordopjes in het assortiment en van de prijs van deze Mi Redmi AirDots wordt je een stuk vrolijker.

Oordopjes met oplaadcase

De oordopjes zijn echt draadloos en je hebt dus niet te maken met een draad dat de twee oordopjes onderling nog verbindt. Om je muziek naar de dopjes te streamen gebruik je Bluetooth 5.0 en dat kun je doen tot op een afstand van 10 meter. Met een volle batterij zijn de dingen goed voor vier uur aan luisterplezier, maar er is ook nog een case die ze van extra power kan voorzien. Deze zorgt ervoor dat je in totaal 12 uur van je muziek kan genieten en als verrassing is er ook nog active noise cancellation van de partij.

AliExpress Xiaomi oordopjes

Automatisch uitgeschakeld bij geen gebruik

Uiteraard is er een bijbehorende app en hiermee kun je onder andere zien hoe het staat met de batterij. Om deze wat langer mee te laten gaan worden de oordopjes automatisch uitgeschakeld als je vijf minuten niks met ze doet en ze ook niet verbonden zijn met bijvoorbeeld je smartphone. Verder moet je helaas wel naar je telefoon grijpen om het volume aan te passen, maar de oordopjes zouden  aan de andere kant wel weer stevig blijven zitten en niet uit je oren vallen als je bezig bent met een workout.

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de Xiaomi Mi Redmi AirDots bij AliExpress bestellen voor 25,54 euro en mocht je dat willen, zou je ook voor een enkel oordopje kunnen gaan voor 18,25 euro. De enkele oordopjes ondersteunen helaas geen Bluetooth 5.0, maar moeten het met Bluetooth 4.1 doen. Mocht je overigens een Echo speaker in huis hebben, kun je tegenwoordig ook gratis van Amazon muziek genieten tijdens je workout.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: Xiaomi draadloze oordopjes
Sluiten