Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 10 aug 2021

AliExpress gaat op vakantie en neemt mee: anti-mug gadget en meer

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende gadgets voor op vakantie op een rij gezet.

AliExpress topper: Xiaomi Mijia fietspomp

Een onmisbare gadget voor wie op fietsvakantie gaat is een fietspomp. Nee: een goede fietspomp. Dit kan veel frustratie en wandelingen naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker schelen. Of Xiaomi’s slimme mini fietspomp en luchtdrukmeter een goede fietspomp is? Daar kom je vanzelf achter wanneer je halverwege je tocht door België met een platte band langs de weg staat.

Xiaomi Mijia fietspomp
Xiaomi Mijia fietspomp (Afbeelding: AliExpress)

29,43 euro

Altijd en overal koffie drinken met aeropress

Wie zijn vakantie- en kampeerlocatie uitzoekt op basis van goede koffietentjes in de omgeving mag zichzelf gerust een koffieverslaafde noemen. Al is koffieliefhebber ook oké. Deze persoon doet er goed aan een AeroPress mee te nemen. Daarmee maak je altijd en overal koffie. Zo hoeft hoeft drang naar koffie je vakantieplannen niet in de weg te staan.

Op Ali kwamen we een soort AeroPress tegen. Het is een klein exemplaar dat prima in je tas past. Dit AliExpress gadget is niet het echte werk, maar wellicht zet hij een prima bakkie koffie wanneer de nood hoog is.

aeropress koffie ALiExpress
AliExpress’ AeroPress (Afbeelding: AliExpress)

20,07 euro

USB-koplamp

Een koplamp is je beste vriend tijdens een avontuurlijke vakantie. Ook als het grootste avontuur ‘het vinden van het toiletgebouw in het donker’, of, ‘de linker sok zoeken in een donkere tent’ is. Op Ali staan ontelbaar veel koplampen te koop. Dit opvallende exemplaar heeft 5 modi, waaronder een die ervoor zorgt dat de rest van de campinggasten niet wakker worden van je zwaailicht.

koplamp AliExpress
Koplamp (Afbeelding: AliExpress)

11,36 euro

Draagbaar anti-mug gadget

Ga je kamperen? Dan krijg je last van muggen. Zo simpel is het. Behalve als jij die ene persoon bent die nooit wordt gestoken. In dat geval: gefeliciteerd.

Word jij wel altijd lekgeprikt dan kun je op Ali terecht voor dit kleine anti-mug gadget. Dit apparaatje verjaagt muggen en andere insecten middels een 7-band ultrasone toon die wij niet kunnen horen. Wellicht is dit een goed alternatief op jezelf dag en nacht insmeren met stinkende chemicaliën.

anti-mug gadget
Draagbare anti-mug gadget (Afbeelding: AliExpress)

0,71 euro

Typisch AliExpress: Gitaar in reisformaat

Het laatste gadget dat niet mag ontbreken wanneer je gezellig rondom het kampvuur zit in de Ardennen is een gitaar. Dit het jouw moment om te shinen met een eigen interpretatie van hits als ‘Wonderwall’, ‘Yellow’ en ‘Sweet Caroline’. Oh, en niet te vergeten: Jason Mraz’ ‘I’m Yours’. Als je de campinggasten daarmee niet uit hun tent gejaagd krijgt weten wij het ook niet meer.

pocket gitaar vakantie
Pocket Guitar (Afbeelding: AliExpress)

11,15 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress gaat op vakantie en neemt mee: anti-mug gadget en meer
Sluiten