AliExpress Must-Have deal: slimme Xiaomi pillendoos

Helaas hebben behoorlijk wat mensen tegenwoordig te maken met een hoge bloeddruk en met cholesterol problemen, waardoor ze elke dag bepaalde pillen in moeten nemen. En ook heel wat mensen zonder bloeddruk of cholesterolproblemen zitten elke dag vast aan een dagelijkse lading pillen. Die pillen moeten vaak op specifieke tijdstippen ingenomen moeten worden en worden uiteraard vaak vergeten. In sommige gevallen kan dat helaas redelijk ernstig kan zijn. Gelukkig kan AliExpress je helpen met het innemen van je medicijnen met een slimme pillendoos van Xiaomi.

Pillen voor de hele week

De AliExpress pillendoos heeft een rond design en is uitgerust met zeven vakjes, zodat je voor elke dag van de week je pillen paraat hebt. Wanneer je ze al klaar hebt staan, is het een stuk makkelijker om ze ook daadwerkelijk in te nemen. Het handige aan een pillendoos is tevens dat je ook niet meer het excuus hebt, dat je al die strips of potjes niet mee op pad wilt nemen. De pillendoos is redelijk compact en kun je makkelijk in je tas stoppen om waar je ook bent je medicijnen te nemen.

AliExpress slimme pillendoos

Timers en bijbehorende app

Handig aan de gadget is dat hij je ook helpt herinneren wanneer je precies je pillen moet nemen. De pillendoos is uitgerust met een display waarop je meteen de tijd kunt zien. Daarnaast kun je ook bekijken hoeveel timers je hebt ingesteld en hoe het staat met het batterijniveau. Via Bluetooth kun je het ding koppelen aan een bijbehorende app, hoewel de applicatie volgens de reviews nogal karig is. Daarbij is de app ook nog eens in het Chinees, hoewel je er in principe wel uit zou moeten kunnen komen. Als het goed is zou je in de app onder andere je timers kunnen bekijken en instellen. Het instellen zou ook mogelijk moeten zijn op de pillendoos zelf.

AliExprss pillendoos

Bestellen bij AliExpress

Mocht je het willen proberen, kun je de Xiaomi Pillendoos bestellen bij AliExpress voor 17,05 euro. Overigens vind je bij AliExpress redelijk wat andere Xiaomi gadgets om je leven een stuk makkelijker te maken. Zo hebben ze een slimme rijstkoker voor je en ook een slimme waterkoker om op afstand je koffie of thee alvast voor te bereiden.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: slimme Xiaomi pillendoos
Sluiten