Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 6 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 (niet zo) praktische Xiaomi gadgets voor nop

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets van Xiaomi voor je op een rij gezet.

Xiaomi Mijia Wowstick

Wow, check deze stick. Deze magische stick is nog net geen Harry Potter-toverstaf maar hij komt in de buurt. Het kleine gadget is een kleine elektrische schroevendraaier met allerlei verschillende bitjes. Wowsticks worden vaak gebruikt voor smartphone reparaties maar ze zijn uiteraard ook voor andere priegelwerkjes te gebruiken.

wowstick Xiaomi Mijia
Xiaomi Mijia Wowstick (Afbeelding: AliExpress)

13,76 euro

AliExpress topper: kleine slimme deur/raamsensor

Ali heeft een nieuwe plek gevonden voor deze slimme deur-/raamsensor: op de wc(bril). Als het enige redmiddel tegen een schone wc-bril een slimme deur-/raamsensor is moet is misschien voor een andere partner kiezen of je zoon wat beter opvoeden. De sensor is uiteraard bedoeld om de deuren en ramen in huis te monitoren. Wanneer het kleine gadget beweging detecteert stuurt hij een melding naar je smartphone.

Xiaomi raamsensor
Deur-/raamsensor (Afbeelding: AliExpress)

9,26 euro

Vacuum wijnkurk

Xiaomi heeft een breed aanbod wat betreft gadgets. Het voorziet in de behoeften van wie graag aan smartphones knutselt, in die van wie graag een glas wijn drinkt en in die van wie zo hopeloos lang aan zijn smartphone heeft geknutseld dat hij toe is aan een glas wijn. Deze Xiaomi wijnkurk trekt de wijnfles vacuum waardoor je hem niet in één keer hoeft leeg te drinken of de helft weg hoeft te gooien. Dat is wel zo fijn.

wijnkurk Xiaomi
Xiaomi roestvrijstalen wijnkurk (Afbeelding: AliExpress)

8,30 euro

Xiaomi speeltje voor wie zich verveelt

Heb je de Rubik’s Cube uitgespeeld? Dan hebben AliExpress en Xiaomi een nieuw speeltje voor je om je hersenen over te breken: de Xiaomi Mitu Spinner. Hoe dit speeltje precies werkt en wat het doel is weten wij ook niet dus je bent hopelijk wel even zoet met dat uitpluizen.

Xiaomi speeltje kubus
Xiaomi kubus (Afbeelding: AliExpress)

2,05 euro

Typisch AliExpress: Desinfecterend kastje voor op tafel

Goede hygiëne is belangrijk, voor wie dat nog niet duidelijk was is dat het laatste jaar ongetwijfeld ook duidelijk geworden. Xiaomi neemt hygiëne ook serieus. Dat uit zich in dit kleine kastje. Stop er een ‘vies’ object in en het komt er gedesinfecteerd en schoon uit. Het is een truc waar Hans Klok nog een puntje aan kan zuigen.

AliExpress Xiaomi desinfecterende kast
Magische kast (Afbeelding: AliExpress)

120,56 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!