Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 8 okt 2019

5 Xiaomi producten op AliExpress waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Het is al lang geen geheim meer: we zijn een klein beetje fan van het Chinese elektronicamerk Xiaomi. De techfabrikant maakt hele degelijke gadgets voor een hele degelijke prijs. En het mooie is: je kunt de producten gewoon op AliExpress bestellen. En laten we nou óók (niet zo stiekem) fan zijn van AliExpress! Hieronder hebben we vijf van onze favoriete Xiaomi-gadgets op een rijtje gezet die je kunt kopen op AliExpress.

Redmi Airdots

Xiaomi biedt een goed alternatief voor Apple’s AirPods: de Redmi Airdots. Deze zijn een stuk betaalbaarder, en doen kwalitatief gezien zeker niet onder voor de witte oordopjes van Apple.

draadloze oordopjes AliExpress Xiaomi Redmi AirDots

18,52 Euro

Xiaomi draadloze slimme speaker

Als we iets niet mogen overslaan in dit lijstje is het een draadloze speaker van de Chinese techfabrikant. De fabrikant heeft meerdere Bluetooth speakers in de collectie, dus we hebben voor het gemak deze voor je uitgekozen. Een speaker met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Xiaomi draadloze speaker
Draadloze Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

34,35 Euro

Yeelight Candela LED Night Light

De Yeelight Candela lamp is een slimme lamp die je zowel buiten als binnen kunt gebruiken. Deze slimme ‘kaars’ maakt gebruik van Bluetooth, waardoor er tot 30.000 Candela lampen aan elkaar gekoppeld kunnen worden via een Android- of iOS-app. Waarvoor je 30.000 van deze lampen zou hebben is ons een vraag, maar het biedt zeker mogelijkheden voor een spectaculair aanzoek in het donker.

Xiaomi Candela
Xiaomi Mi Candela lamp (Bron: AliExpress)

30,49 Euro

Fitness Tracker: Xiaomi Band 4

Xiaomi behoort tot ‘s werelds populairste fabrikanten als het om wearables gaat. De Mi Band-wearables zijn razend populair. Dit jaar bracht de Chinese techfabrikant de Mi Band 4 uit. Een betrouwbare fitness tracker met veel extra handige functies. Voor minder dan 50 Euro is dit een gedegen concurrent van de Fitbit en Apple Watch.

22,86 Euro

Xiaomi slimme vacuüm waterfles

Een waterfles is een waterfles, toch? Niet als het aan Xiaomi ligt. Deze waterfles/thermosfles is gemaakt van roestvrij staal en geeft de temperatuur van de inhoud aan op de dop. Daarnaast wordt hij geleverd met verschillende accessoires, zoals een zeefje voor thee, een zeefje waar je fruit of bijvoorbeeld mint in kunt hangen, en een eierhouder. Zo kun je een rauw ei in de thermosfles koken. Dat moeten we meemaken.

Xiaomi fles
Xiaomi slimme waterfles (Bron: AliExpress)

28,44 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 Xiaomi producten op AliExpress waarvan je niet wist dat je ze nodig had
Sluiten