Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 27 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: Xiaomi’s beste gadgets voor op een avontuurlijke vakantie

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden worden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 Xiaomi gadgets voor de avontuurlijke en sportieve vakantieganger uitgezocht.

AliExpress topper: Xiaomi Mi Band 5

De gemiddelde sportieve actieveling loopt al met een activity tracker of smartwatch om diens pols rond. Zeker wanneer die ook een beetje (of een beetje heel) competitief is. Die competitie kan worden doorgezet op een actieve vakantie.

Wil je bijhouden hoeveel stappen je op een dag over de camping loopt (heen en weer naar het toiletgebouw), of hoe snel je hart tekeer gaat tijdens het klimmen of hiken? Xiaomi’s Mi Band 5 helpt je erbij. Deze goedkope en uitgebreide smartwatch geeft veel waar voor je geld. Het is alleen wel te hopen dat hij wordt bezorgd voordat je vakantie begint.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 (Afbeelding: AliExpress)

19,03 euro

Xiaomi gadget voor avonturier

Nog een Xiaomi gadget voor de avonturier is deze ‘Nextool’. Het is een 6-in-1 gadget dat functioneert als zaklamp, lamp voor op de camping, werklamp, lampje, powerbank, en geluid- en licht alarm. Oké, dat is een beetje valsspelen hè, Xiaomi. Al die verschillende lamp-functies kunnen ook worden aangeduid als 1 functie. We zullen het deze keer door de vingers zien.

Xiaomi AliExpress tool
Xiaomi Nextool (Afbeelding: AliExpress)

21,21 euro

Xiaomi gadget voor de chiller

Dit ‘gadget’ van Xiaomi is geen tech gadget, maar wel een absolute must voor een actieve vakantie. Op een actieve vakantie moet er namelijk ook gechilld worden. Dat kan in deze enorme hangmat die aan drie punten moet worden bevestigd. Hierin kunnen praktisch alle campinggasten met je komen chillen. Al is dat misschien minder chill.

hangmat Xiaomi AliExpress
Mega hangmat van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

28,60 euro

Xiaomi Redmi AirDots 2

Een goede set oordopjes is cruciaal wanneer je lang onderweg bent. Zeker wanneer je geen zin hebt naar dezelfde slechte Spotify vakantielijst te luisteren als de rest van het gezelschap in de auto. In dat geval heeft Xiaomi deze betaalbare en sterke Bluetooth oordopjes voor je in de aanbieding. De Redmi AirDots 2 nemen daarnaast vrijwel geen ruimte op in je handbagage. Sterker nog, steek ze in je broekzak zodat je een extra blok chocola in je handbagage kunt steken. Winnen.

xiaomi camping lamp
Xiaomi Beebest camping lamp (Afbeelding: AliExpress)

14,78 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi anti-jeuk gadget

Er zijn twee soorten mensen: de persoon waar muggen, om welke onmogelijke reden dan ook, met een grote boog omheen vliegen, en de persoon die altijd volledig wordt lek geprikt. Voor deze laatste heeft Xiaomi een infrarood gadget die jeuk vermindert. Een handig ding voor wie gelooft dat genezen beter is dan voorkomen.

anti mug Xiaomi
Xiaomi anti-mug gadget (Afbeelding: AliExpress)

13,31 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!