AliExpress: vijf must-have items voor in het zwembad

Even leek het erop dat de zomer al praktisch voorbij was en we koudere tijden tegemoet gingen. Inmiddels zijn we echter in een tweede hittegolf beland en lijkt de herfst verder dan ooit te zijn. Dat betekent voor veel mensen dat de bekende gang naar het strand en het zwembad nog een tijdje doorgaat en als je dan toch het water in gaat, hebben we vijf must-have items voor je gespot op AliExpress.

Als een vis in het water

We weten allemaal hoe vissen zich onder water een stuk soepeler kunnen bewegen dan mensen, dankzij hun vinnen. Aan de andere kant kunnen mensen weer behoorlijk creatief zijn en zijn ze soms ook behoorlijk doortastend als ze per se iets willen kunnen dat eigenlijk niet voor de mens is weggelegd. Zo kun je op AliExpress nep finnen scoren voor tussen je vingers om een stuk soepeler door het water te bewegen. Daarnaast kun je er ook meteen oordopjes en een neusclip bij bestellen, want niemand wordt blij van water in zijn oren.

AliExpress vinnen
Bron: AliExpress

Prijs: 1,30 euro

Waterpistool maar dan anders

Om de één of andere reden worden mensen na een tijdje altijd baldadig in een zwembad of aan het strand en wordt er met water gegooid. Gelukkig weet je van tevoren dat zo’n watergevecht onvermijdelijk is en kun je voorbereid naar het strand afreizen. AliExpress heeft namelijk een slick uitziend waterpistool voor je, dat je om je pols vast maakt en efficiënt je vijanden voor je uitschakelt.

AliExpress waterpistool
Bron: AliExpress

Prijs: 2,64 euro

Hangen in het water

Van al die watergevechten wordt je op een gegeven moment uiteraard moe en dan is het weer tijd om lekker te chillen in het water met een versnapering. Ook daar kun je bij AliExpress voor terecht. Vergeet al die opblaasbedden en eilanden, want je kunt ook gewoon gaan voor een heerlijke waterhangmat. Het voordeel? Minder opblazen en je hangt nog half in het verkoelende water.

Bron: AliExpress

Prijs: vanaf 7,76 euro

Opblaasbare baby zwembroek

Ook baby’s houden doorgaans wel van water, aangezien ze toch net negen maanden in een soort badje zijn geweest. Helaas kunnen ze nog niet direct ook daadwerkelijk zelf in het zwembad ronddobberen, maar er zijn natuurlijk accessoires die je daarmee helpen. Zo heeft AliExpress een baby zwembroek voor je, die er meteen ook voor zorgt dat je baby in het water blijft drijven. Het is natuurlijk een soort zwemband, maar één die ervoor zorgt dat je baby niet in het water kan verdwijnen omdat hij/zij toch iets te klein was voor de opening.

AliExpress baby zembroek
Bron: AliExpress

Prijs: 7,38 euro

Onderwater foto’s

En uiteraard wil je van je dag in het water ook bewijsmateriaal hebben in deze “picture or it didn’t happen tijd”. Als je toch die IP rating van je smartphone niet vertrouwt, heeft AliExpress ook gewoon een handig waterdicht tasje voor je om je telefoon in te doen, zodat je ook onderwater mooie foto’s en filmpjes kunt maken. Natuurlijk is het wel de vraag of je touchscreen nog even soepel werkt in het hoesje.

Bron: AliExpress

Prijs: 1,64 euro

Overigens is onlangs ook het Pokémon Go Waterfestival begonnen, hoewel je je daar niet daadwerkelijk in het water begeeft. Wel kun je nog tot 30 augustus meer water-type Pokémon vangen.

Reageer op artikel:
AliExpress: vijf must-have items voor in het zwembad
Sluiten