Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 13 mrt 2019

AliExpress gadget van de dag: zwevend fotolijstje

Hoewel we qua foto’s steeds meer digitaal doen, is het toch nog steeds fijn om ook fysieke foto’s in huis te hebben. Ze maken de boel een stuk gezelliger en zorgen ervoor dat je vrienden en familieleden zien dat je aan ze denkt. En natuurlijk kun je dan gaan voor je standaard fotolijstjes, maar je kunt het ook wat spannender maken. Zo heeft AliExpress een fotolijstje voor je dat je foto een stuk dynamischer maakt door hem te laten zweven.

Magnetisch fotolijstje

Uiteraard wordt hier magnetisme ingezet om ervoor te zorgen dat het gedeelte met je foto niet naar beneden komt zetten, maar mooi blijft zweven in het C-vormige frame. Het mooie is dat je foto ook niet statisch in de lucht blijft hangen, maar constant een beetje in beweging blijft. Je kunt zowel aan de voor- als achterkant van het lijstje een foto van ongeveer 9 cm kwijt, zodat wanneer hij omdraait je nog steeds iets te zien hebt.

AliExpress zwevend fotolijstje

Sfeerverlichting

Ook in het donker valt er overigens nog wat te zien. Het fotolijstje is namelijk uitgerust met vier LED-lampjes om je foto’s extra in de spotlight te zetten. Daarnaast zorgen de LED’s natuurlijk ook voor wat sfeerverlichting en kun je het ding ook gewoon als een sfeerlamp gebruiken. En mocht je nou toch geen zin hebben om je vrienden al zwevend te verheerlijken, zou je het fotolijstje ook kunnen gebruiken om bijvoorbeeld je Star Wars of Harry Potter collectie een extra boost te geven. Een zwevende R2D2 of Voldemort is tenslotte toch een stuk logischer.

Bestellen bij AliExpress

Je kunt het zwevende fotolijstje bij AliExpress scoren voor 22,92 euro. En mocht je nou de smaak te pakken hebben van zwevende dingen, kun je bij AliExpress ook terecht voor allerlei andere gadgets. Zo steelt deze zwevende Bluetooth speaker bijvoorbeeld ook meteen de show naast je zevend fotolijstje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: zwevend fotolijstje
Sluiten