Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 februari 2019

AliExpress gadget van de dag: zwevende Bluetooth speaker

Waar we vroeger met kabels moesten klungelen, verschijnen er tegenwoordig steeds meer Bluetooth speakers op de markt en is het eigenlijk vreemd als je niet draadloos aan de slag gaat met je muziek. Van een Bluetooth speaker is tegenwoordig dus niemand meer van onder de indruk, maar als je op zoekt bent naar iets om op indrukwekkende manier romantisch muziek af te spelen voor je date, hebben we iets voor je gevonden. Bij AliExpress kun je namelijk een Bluetooth speaker scoren die zweeft in de lucht.

Zweven met magnetisme

En met zweven bedoelen we ook echt zweven. Magnetisme wordt namelijk ingezet om ervoor te zorgen dat de speaker zich letterlijk in de lucht bevindt, boven een base station. Als het goed is heeft dit verder geen invloed op de kwaliteit van de muziek, maar waar het zweven wel voor zorgt is dat de speaker in de lucht ronddraait om het nog extra indrukwekkend te maken. LED-lampjes maken het geheel af en zorgen meteen voor wat sfeerverlichting.

AliExpress zwevende speaker

360 graden Bluetooth speaker

De speaker zelf is uitgerust met een 40mm driver en ondersteunt Bluetooth 4.0. Hij is dusdanig gebouwd dat hij van alle kanten je muziek afspeelt, wat voor een 360 graden effect zorgt. Aangezien er geen draad vast zit aan het zwevende bolletje, zul je hem om de zoveel tijd moeten opladen. Met de 500mAh batterij zou je het echter wel even moeten redden. Verder is er ook een microfoon van de partij, zodat je het apparaatje ook zou kunnen gebruiken om mee te bellen.

AliExpress zwevende speaker

Bestellen bij AliExpress

Mocht je de speaker in huis willen halen, kun je bij AliExpress terecht. Daar is hij te koop voor 61 euro en het zwart of wit. Als je wat verder zoekt op de site, vind je ook allerlei andere variaties van het ding. Ze hebben zelfs een zwevende Death Star speaker, maar die is wel ruim twee keer zo duur. Mocht je overigens gefascineerd zijn met de Death Star, kun je met deze timelapse meemaken hoe het ruimteschip stap voor stap wordt gebouwd.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: zwevende Bluetooth speaker
Sluiten