Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 23 apr 2018

Voorbereiden op Avengers: Infinity War – alle Marvel films in 15 minuten

Het is je vast niet ontgaan…op 25 april verschijnt het langverwachte Avengers: Infinity War eindelijk in de bioscoop. Hierin komt samen wat in de eerdere MCU (Marvel Cinematic Universe) films is opgebouwd. Heb jij een paar van deze films gemist? Of wil je een opfrisser? Daar heb je maar 15 minuten voor nodig!

Avengers: Infinity War

Vele Marvel fans wachten al maanden op Infinity War, het nieuwste deel in de Avengers-reeks. Hierin zijn zo’n beetje alle personages te zien die in eerdere Marvel films zijn geïntroduceerd.

Niet alleen de bekende helden als Iron Man, Thor en Captain America maar ook sidekicks als Mantis en Okoye. Alles bij elkaar blijken er maar liefst 76 personages mee te doen.

Avengers- Infinity War Marvel Cinematic Universe

Heel leuk natuurlijk, maar wel een beetje verwarrend als je de eerdere films nog niet allemaal gezien hebt. Of als het alweer te tijdje geleden is dat je deze hebt bekeken.

Alhoewel je ze natuurlijk nog een keer had kunnen terugkijken gaat daar nou eenmaal veel tijd inzitten. En dat heeft niet iedereen. Daar komt bij dat je ook maar net zin moet hebben om 18 films achter elkaar te bekijken.

Marvel Cinematic Universe in 15 minuten

Gelukkig is er een oplossing. Het Youtube-kanaal Screencrush heeft namelijk een Recap online gezet waarin alles wordt vertelt wat je moet weten over de komende Avengers film. Dit alles duurt zo’n 15 minuten en wordt gebracht met een hoop humor. Wat ons betreft een verplichte video voor iedereen welke de film wil gaan zien. Met uitzondering van de fanatiekelingen die de films uit hun hoofd kennen natuurlijk.

Mocht dit nog niet genoeg zijn dan raden we aan om sowieso de eerste twee Avengers-films en Captain America: Civil War (nog) eens te bekijken. Hier kun je de meest belangrijke informatie uithalen. Mocht je meer tijd hebben dan is het ook verstandig om Iron Man en Black Panther nog even te zien.

We hopen dat je hiermee voldoende voorbereid zult zijn voor Infinity War. Blijf onze site in de gaten houden voor de review de waarschijnlijk woensdag al te lezen is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voorbereiden op Avengers: Infinity War – alle Marvel films in 15 minuten
Sluiten