Alle software uit de Apple App Store is gratis door truc

De 13-jarige Paul Dunahoo heeft een truc ontdekt waardoor alle beschikbare software in de App Store van Apple gratis gedownload kan worden. Dit geldt overigens ook voor software in de App Store voor iOS.

Hoe werkt het?
Hij kwam erachter nadat hij aan Apple had doorgegeven dat zijn Apple-account gehackt is. Apple vergrendelt vervolgens je Apple-ID. Toen hij zijn account weer terugkreeg, kon hij gratis software downloaden. In zijn video laat hij duidelijk zien dat hij het programma Pages nooit heeft gekocht en geïnstalleerd. In de App Store is te zien dat er een prijs betaald moet worden voor het programma. Bij de aankoop van Pages wordt er alleen een melding gegeven dat de app gratis is, omdat de gebruiker al een eerdere versie van het programma bezit. Dit is echter niet het geval. Het is hem al gelukt bij verschillende applicaties. Zowel op zijn Mac als op zijn iPod Touch.

Apple heeft nog niet gereageerd op deze bug. Ook is het nog onduidelijk of deze truc bij iedereen werkt. Je kunt het dus uitproberen.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe de truc van Paul Dunahoo werkt:

Reageer op artikel:
Alle software uit de Apple App Store is gratis door truc
Sluiten