Daniel Koster
Daniel Koster 31 okt 2015

Alleen als je geen hoogtevrees hebt; zwembad hangt over de rand van een gebouw

Zwemmen doe je al lang niet meer enkel in een ouderwets zwembad. Zo kun je bijvoorbeeld badderen in een zwembad welke zich
tussen twee gebouwen in bevindt. Nu zijn we een ander tof zwembad tegengekomen in Hong Kong. Het bad bevindt zich in de nok van het Hotel Indigo en hangt letterlijk over de rand van het gebouw. Enkel voor diegene zonder hoogtevrees!

Zwembad voor diegene zonder hoogtevrees

Waar niets zo verkwikkend kan zijn als het wakker worden met een heerlijke plons in het zwembad is dat bij dit zwembad zeker het geval. Het bad is door de architecten van Aedas ontworpen. Het zwembad helt zo’n drie meter over de rand van het gebouw heen en je kunt vanuit het bad zo naar beneden kijken en zwaaien naar de mensen die flink wat verdiepingen onder je voorbij lopen. Tof!

Sterke maag

Het hotel is niet slechts een paar verdiepingen hoog dus het zwemmen in het zwembad, welke zich bovenin het hotel bevindt, is niet voor diegene met een zwakke maag. Wij kennen wel een aantal mensen die hier voor geen goud in zouden zwemmen. Wij zouden ons er zeker wél aan wagen. Jij ook?

Houd jij wel van crazy zwembaden?

Dan is dit high-tech zwembad in de vorm van een achttiende-eeuwse Stadivarius viool zeker iets waar jij een duik in moet nemen!

Reageer op artikel:
Alleen als je geen hoogtevrees hebt; zwembad hangt over de rand van een gebouw
Sluiten