Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gear 9 apr 2018

Dit is de beste rugzak voor actieve professionals

Om er goed uit te zien in je pak heb je niet alleen een goed pak nodig, maar moet je om de zoveel tijd toch ook de sportschool induiken. De STOLT Alpha rugzak is ontworpen om zowel naar kantoor als naar de sportschool mee te nemen. Alles wat je nodig hebt past erin en hij transformeert zelfs van rugtas naar een zakelijke tas.

Van rugzak naar aktetas

Met de STOLT alpha rugtas ga je naadloos van je werk langs de sportschool of andersom. Aan de achterkant is de tas uiteraard uitgerust met banden, zodat je hem om je rug kunt doen.

Dat staat alleen niet heel professioneel en dus kun je de banden makkelijk verstoppen om er een professioneel uitziende aktetas van te maken.

STOLT Alpha rugtas

Pak, sportkleding en zweterige schoenen

rugtas is verder groot genoeg om alles wat je maar nodig zou hebben voor je sportieve activiteiten en kantoorwerkzaamheden mee te nemen.

Zo kun je er een heel pak kreukvrij in vervoeren en is er nog extra ruimte voor je overhemd en sportkleding. Ook voor je schoenen is er een speciaal gedeelte, welke een antimicrobiële behandeling heeft gekregen. Zo zorgen je zweetvoeten er niet voor dat je pak ook een geurtje krijgt.

STOLT Alpha

Waterdicht je apparaten vervoeren

Ook voor je elektronische apparaten is er een speciaal vak. Hier kun je je laptop, tablet en smartphone kwijt. Daar is uiteraard ook ruimte voor je pennen en notepad. Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken over de regen. De tas is namelijk waterdicht, zodat er niks met je apparaten kan gebeuren.

STOLT Alpha rugzak

Alles of een beetje?

Je kunt de rugtas met alles erop en eraan via Kickstarter bestellen voor 149 euro. Je kunt er echter ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen het gedeelte voor je pak te nemen voor 29 euro. Heb je juist geen pak? Dan kun je voor de rugtas gaan zonder dat gedeelte voor 126 euro.

Een andere interessante rugzak is de NOMAD Hammock, Deze is handig als je denkt onderweg ergens een dutje te willen doen. De rugtas wordt geen aktetas, maar een handige hangmat.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Dit is de beste rugzak voor actieve professionals
Sluiten