Als je ervoor kiest om op het water te wonen, kies dan voor de Nautilus Houseboats

Wonen op water is een leven zonder zorgen. Maar dan bedoelen wij uiteraard geen woeste zee-taferelen, maar een woonhuis op de grachten of andere stille Nederlandse wateren. Laten wij dan ook iets dieper in het tweede voorbeeld duiken. Want als je over een woonboot beschikt waarmee je ook een eind kunt varen dan zit je helemaal in een goed schuitje. Zoals met de Nautilus Houseboats. Dit zijn woonboten waarmee je eenvoudig een reis over de stille wateren van Europa kunt maken.

Hoe hoger de woonboot, hoe hoger je duikplank

Zit je reis erop? Dan keer je weer terug naar je Nederlandse standplaats en blijf je voor de winter weer op één plek. Aangezien je de woonboot van een houtkachel kunt voorzien weet je zeker dat je er in de winter ook warmpjes bij zit. Nautilus heeft vier type woonboten ontwikkeld voor verschillende families. Kom je uit een groot gezien? Dan kun je voor een extra verdieping kiezen. Het voordeel hiervan is, is dat je ook een hogere duikplank kunt installeren.

Meer informatie

Je kunt het dus zo gek maken zoals je zelf wilt. Alles hangt van je wensen en van je budget af. Hier vind je in ieder geval meer informatie over alle mogelijkheden. Veel waterwoonplezier.

Reageer op artikel:
Als je ervoor kiest om op het water te wonen, kies dan voor de Nautilus Houseboats
Sluiten