Als Windows er zo uitzag zou iedereen overstappen

Het mag duidelijk zijn dat Windows nog steeds het populairste besturingssysteem is. Ondanks dat Microsoft met Windows 8 steeds vaker negatief in het nieuws verschijnt, hebben ze prachtige dingen gemaakt en staat er op de meeste computers Windows geïnstalleerd. Windows 8 moet alleen wat draagvlak krijgen, er beter uitzien en handiger te gebruiken zijn. Dan zit het wel goed met Windows. Denken we.

Om aan Microsoft te laten zien hoe de volgende versie van Windows eruit moet komen te zien heeft Dribble-gebruiker Phyek een stunning concept ontworpen waarmee hij een serieuze standaard neerzet. Windows ziet er clean, minimalistisch en – misschien wel het mooiste van alles georganiseerd uit.

Voor het ontwerp is veel wit gebruikt, de iconen zijn lekker basic en de gebruikte typografie is helemaal top. Daardoor wordt het overzichtelijk. Helaas heeft Phyek het nog niet verder uitgewerkt en kunnen we alleen nog maar naar onderstaande afbeelding staren. Wij zijn wel benieuwd hoe hij de rest van Windows aanpast. Maar het lijkt er in ieder geval op dat we OS X graag willen inruilen voor een besturingssysteem dat er zo uit ziet. Ok, het moet natuurlijk ook nog goed werken. Klik op de afbeelding om ‘m te vergroten.

Reageer op artikel:
Als Windows er zo uitzag zou iedereen overstappen
Sluiten