Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 8 nov 2018

Altijd een ‘schone’ smartphone dankzij de PhoneSoap 3

De kans is groot dat jouw huidige iPhone of Android-device momenteel vol zit met onzichtbare bacteriën. Je maakt het ding namelijk nauwelijks schoon en zit er continu met je handen aan. Als je het geheel onder een microscoop zou houden, dan zou je jezelf waarschijnlijk enorm rot schrikken en het ding nooit meer aan willen raken. Gelukkig zijn er mogelijkheden om er iets aan te doen. Eén van de opties om je telefoon wat op te schonen is de PhoneSoap 3 UV Cell Phone Sanitizer.

Een schone telefoon dankzij de PhoneSoap 3 UV Cell Phone Sanitizer

De PhoneSoap 3 UV Cell Phone Sanitizer is een soort hoesje waar je je telefoon in kunt plaatsen. Er is ruimte voor je oplaadkabel, waardoor je hem kunt plaatsen wanneer je gaat slapen en je telefoon alsnog oplaad. Terwijl je dat doet, zorgt een UV licht binnen het hoesje er voor dat alle bacteriën vernietigd worden en je dan ‘s ochtends met een schone telefoon op pad kunt gaan.

PhoneSoap 3

Als je dit dan zo’n twee keer per week doet, dan ben je er zeker van dat je gezond met je telefoon op pad kunt gaan. Daarnaast is het zo dat het ook voor andere devices werkt. Volgens de maker kan alles wat in het hoesje past op die manier ook schoon gemaakt worden. Denk daarbij aan een smartwatch die je er in zet, maar ook een creditcard, een sleutel, Air Pods en zelfs een speen kan op deze manier gereinigd worden.

PhoneSoap 3

Dus voor iedereen die een beetje last heeft van smetvrees, is dit een ideaal hebbeding. Het is geen goedkoop ding, want je betaalt er zo’n zestig dollar voor. Hij is onder andere te scoren bij Amazon. Om hem naar Nederland te versturen kost je dan overigens ook nog eens dertig dollar. Wel kun je dan bepalen wat voor soort kleurtje je PhoneSoap 3 is.

Reageer op artikel:
Altijd een ‘schone’ smartphone dankzij de PhoneSoap 3
Sluiten