Daniel Koster
Daniel Koster 14 jul 2015

Altijd en overal een tatoeage zetten kan nu met de Personal Tattoo Machine

Een tattoo zetten is een heel karwei. Het vinden van hét ontwerp, de juiste tattoo-artiest, het maken van een afspraak en het zetten van het kunstwerk op jouw huid neemt veel tijd in beslag. Nu is er een apparaat waarmee jij zelf je tattoo binnen een mum van tijd thuis kunt zetten, de Personal Tattoo Machine.

Personal Tattoo Machine

Het apparaat waarmee je persoonlijk je eigen tattoo kunt zetten is bedacht om het zetten van een tattoo makkelijker en democratischer te maken. Op dit moment heb je enkel een lading tattoo-artiesten die bevoegd worden geacht om er eentje te zetten. Echter vind jij het wellicht meer speciaal om zelf een tattoo te zetten, of in de opwinding van een moment met vrienden een tattoo te plaatsen. Nu kun je elke significante gebeurtenis zetten waar en wanneer jij wilt. Het primaire doel van het apparaat is kwaliteit te bieden, maar simplistisch te werken. Op deze manier is iedereen z’n eigen tattoo-artiest!

Veilig?

Waar we het idee wel leuk vinden, is het maar de vraag of het veilig is. Een groep vrienden die na een avondje stappen thuis komt kan nog wel eens rare dingen in hun hoofd krijgen. Zo eindig je wellicht met een tatoeage in je gezicht, wat op dat moment heel grappig lijkt, maar achteraf toch wat minder leuk is. Daarnaast moet je niet te min nadenken over het risico van infecties. Het apparaat moet steriel zijn aangezien je inkt in je huid injecteert. Een leuk idee dus voor de enthousiast die daadwerkelijk weet wat hij wil. Voor een groep lolbroeken is dit apparaat echter een potentiële ramp. Zie jij er potentie in? Hou dan de tatoeage-site in de gaten voor meer informatie omtrent het apparaat en wanneer-ie te koop is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Altijd en overal een tatoeage zetten kan nu met de Personal Tattoo Machine
Sluiten