Barry Kraakman
Barry Kraakman Tech 12 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Amac opent XXL Store in Utrecht met feestelijke kortingen

Aanstaande zaterdag, 15 december, opent Amac een nieuwe winkel in Utrecht. En zoals de naam al doet vermoeden, is het een opvallende winkel. In de meest letterlijke zin van het woord.

Amac XXL

Het is namelijk een Amac ‘XXL Store’. En waarschijnlijk hebben ze bij Amac bedacht dat een extra groot filiaal op een opvallende locatie thuishoort. De winkel ligt namelijk in de kop van Nederlands’ bekendste winkelcentrum: The Wall. Het bekende winkelcentrum, dat langs de A2 in Utrecht ligt, heeft sinds de bouw een matige reputatie gekregen. Verschillende ketens zijn gekomen en gegaan. Maar Amac maakt serieus werk van haar nieuwste Flagship Store.

6200 vierkante meter

Dat blijkt wel uit een interview dat eerder dit jaar met de eigenaar van het winkelcentrum werd gepubliceerd. Daarin komt ter sprake dat Amac een filiaal van 6200 vierkante meter krijgt. Dit zal niet alleen de verkoopvloer betreffen. Ook de landelijke faciliteiten voor logistiek, ondersteuning en reparaties worden hier ondergebracht. Hoe groot de winkel zelf wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Wél weten we dat het de 500 vierkante meter van de Flagship Store uit Rotterdam zal overtreffen. Waar deze bij de opening in 2016 de grootste Apple Premium Reseller van Europa was, wordt de nieuwe winkel één van de grootste APR-filialen ter wereld.

Feestelijke opening

Genoeg reden tot feest dus. Om dit met de klanten te vieren, heeft het een speciale kortingsactie voor de openingsdag zelf opgezet. Bezoekers van Amac The Wall krijgen deze dag 10% korting op Apple-producten én accessoires. Wel is het goed om te vermelden dat dit niet op iPhone, Apple Watch, iTunes én Amac-giftcards van toepassing is. Bovendien kunnen de eerste 200 klanten een gratis glazen Belkin-screenprotector op hun iPhone laten installeren.

Grootste APR van Nederland

Amac nam begin 2017 de concurrent iCentre over. Doordat het bedrijf de filialen van iCentre heeft aangehouden, zit de keten met 47 vestigingen over heel Nederland verspreid. Amac biedt zowel mogelijkheden voor de aanschaf, reparatie én ondersteuning van Apple-producten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amac opent XXL Store in Utrecht met feestelijke kortingen
Sluiten