Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 mei 2019

Amazon biedt 5 Nintendo Switch-games voor 150 euro aan

De Nintendo Switch is een heerlijke spelcomputer met een berg aan toffe games. Het grote voordeel van de spelcomputer is dat je hem als een gewone console of als een handheld kunt gebruiken. Op die manier kun je altijd en overal je favoriete games spelen. Zijn er dan ook nadelen? Jazeker. Ten eerste is de Nintendo Switch minder krachtig in vergelijking met de andere spelcomputers. En daarnaast zijn Nintendo-games prijzig. Het duurt een tijd voordat ze in prijs zakken. Zo betaal je voor launchgame The Legend of Zelda: Breath of the Wild nog altijd het volle pond. Als er dan een keer een goede aan bieding is, dan is het de moeite waard om daar naar te kijken. Bij Amazon kun je nu je slag slaan.

5 Nintendo Switch-games voor 150 euro

Want bij de website is het nu tot en met 29 mei mogelijk om 5 Nintendo Switch-games voor 150 euro te kopen. Dat betekent dat je per game slechts dertig euro betaalt. Of dat je voor drie games min of meer het volle bedrag neerlegt en vervolgens twee games gratis krijgt. En qua selectie is de actie niet slecht. We missen games als Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe en Smash Bros., maar buiten dat is er genoeg moois om te scoren met deze actie.

Amazon

In het aanbod is The Legend of Zelda: Breath of the Wild de absolute must-have, maar zien we ook relatief nieuwe games als Yoshi’s Crafted World en New Super Mario Bros U Deluxe. Pokémon: Let’s Go Pikachu en Xenoblade Chronicles 2 zijn wat mij betreft ook zeer goede aanraders en met Diablo III kun je je vele uren vermaken. Mocht je de games willen scoren, dan moet je vijf games uit de selectie aanschaffen en wordt vervolgens bij de betaling de korting verrekend. Ga naar deze pagina voor het volledige overzicht.

Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Amazon biedt 5 Nintendo Switch-games voor 150 euro aan
Sluiten