Deze korte horrorfilm zorgt ervoor dat je zelfs bang wordt van je slimme speaker

admin 6 dec 2017 Gadgets

Onze apparaten worden steeds slimmer. Door middel van kunstmatige intelligentie is het zelfs mogelijk om te ‘communiceren’ met je slimme speakers. Sommige mensen zijn fan, anderen vinden het maar niks. Na het kijken van deze (super) korte ‘film’ denk jij er misschien ook nog wel een extra keer over na om Alexa of een Google Home in je kamer te zetten.

Amazon Alexa goed voor een spannend stukje film

Dat onze apparaten steeds slimmer worden is voor sommigen van ons al een beetje een creepy gegeven. Het kan echter altijd nog creepier. Combineer een goed staaltje techniek in huis, zoals de Amazon Alexa, met een klein beetje horror, et voila!

Whisper is een korte horrorfilm van slechts twee minuten waarin een speaker (de Amazon Echo om precies te zijn) monsterachtig eng blijkt te zijn. De speaker is normaliter een handig hulpje in huis. Zo kan hij je helpen je lampen aan te zetten, muziek te regelen en je vragen te beantwoorden. Jij vraagt, de Alexa antwoord.

De makers van deze korte film hebben de slimme speakers als onderwerp gebruikt. En we moeten toegeven; dat is aardig scary. Klinkt vaag? Kijk zelf maar, als je durft..

Zou jij die Amazon Echo nog willen hebben na het zien van deze korte horrorfilm? Of misschien toch maar ‘s nachts uitschakelen?

Andere speakers, net zo spooky

Houd jij je Echo of Google Home gewoon aan staan ‘s nachts? Dan helpen deze accessoires ze helemaal draadloos te maken. Handig, want dan kun je hem altijd nog uit het raam gooien mocht hij toch opeens beginnen te praten ‘s nachts ;-).

Amazon Alexa

Ben jij meer een Apple-fan? Dan is de tweede generatie Apple HomePod misschien meer je ding. Hij is helaas nog niet op de markt maar belooft wat interessante features te hebben, zoals bijvoorbeeld Apple’s bekende FaceID. Een andere leuke slimme speaker is Sony’s Hello. Deze herkent al gezichten. Stel je voor dat ze deze speaker hadden gebruikt voor de korte film. Brrr..

Dit artikel verscheen als eerste op Froot.nl.

Reageer op artikel:
Deze korte horrorfilm zorgt ervoor dat je zelfs bang wordt van je slimme speaker
Sluiten