Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 16/04/2020

Amazon introduceert de Blink Mini: indoor beveiligingscamera voor 40 euro

Amazon heeft deze week laten weten dat zij binnenkort de Blink Mini op de markt gaan brengen. Volgens het bedrijf is het een compacte, slimme plug-in indoor beveiligingscamera met 1080p HD-resolutie, bewegingsdetectie en two-way audio.

Maar interessanter aan het geheel is dat de Blink Mini niet gelijk een flinke investering is. De camera gaat namelijk voor 39,99 euro verkocht worden. En dat is nou net zo’n prijs waarvoor het misschien wel eens een goed idee is om zoiets in huis te zetten voor het geval je in de nabije toekomst weer eens naar buiten gaat of een vakantie neemt.

Amazon komt met de Blink Mini

Naast het feit dat je met de Blink Mini dus in je huis kunt zien wat er gebeurt om eventueel beelden van inbrekers op te nemen, is het ook een manier om op afstand te zien wat je huisdieren uitspoken. Via de Blink Home Monitor-app kun je dan de livebeelden bekijken en via spraak op afstand contact te leggen. Handig wanneer je hond op het punt staat je bank te verscheuren.

Blink Mini
Blink Mini (Afbeelding: Amazon)

Met een Blink-abonnement voor cloudopslag kunnen gebruikers hun videobeelden opslaan. Daarnaast biedt Amazon binnenkort de optie om beelden lokaal op te slaan via de Blink Sync Module 2. Verder biedt hij bewegingsdetectie met aanpasbare detectiezones, zodat gebruikers alleen een melding ontvangen bij een beweging die voor hen van belang is. Met de Blink Home Monitor-app ontvangen gebruikers deze meldingen op hun smartphone, kunnen ze hun huisdieren in de gaten houden en kunnen ze de two-way audio gebruiken om met mensen in huis te praten. Overdag neemt de Blink Mini 1080p HD-beelden op en hij ondersteunt infrarood HD-nachtzicht voor opnames bij weinig licht. Blink Mini is eenvoudig te installeren: steek de stekker in het stopcontact, verbind ’m met wifi, download de Blink Home Monitor-app en voeg Blink Mini toe. Vanaf mei is hij te koop, maar je kunt hem nu al pre-orderen. Meer handige gadgets? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Amazon introduceert de Blink Mini: indoor beveiligingscamera voor 40 euro
Sluiten