Amazon gaat kijkers scoren met ‘The Grand Tour’, het vervolg op Top Gear

Top Gear veteranen Clarkson, Richard Hammond en James May zijn misschien wel de enige ter wereld die écht snappen hoe je televisie met auto’s moet maken. Top Gear was goud, maar sinds het vertrek van het trio bij de BBC heeft de show zijn charme verloren. De trailer van ‘The Grand Tour’ toont dan ook het tegenovergestelde.

Het heeft even geduurd, want in juli 2015 werd al aangekondigd dat het originele Top Gear trio een nieuwe autoshow start en voor Amazon’s streamingdienst Prime kiest. Na een jaar van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver. Op 18 november verschijnt de eerste aflevering van ‘The Grand Tour’ op Amazone Prime.

De trailer spreekt boekdelen. Vierennegentig seconden vol snelle auto’s, kastelen, kamelen, jet-ski’s en gebroken armen. Enjoy!

Amazone Prime is vooralsnog alleen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten beschikbaar. Er gaan echter sterke geruchten in de rondte die doen vermoeden dat de dienst snel naar Nederland komt.

Hebben jullie overigens Nissan’s elektrische raceauto ooit over het parcours van Top Gear zien scheuren? Nee? Mooi, dan kun je de beelden hier terugkijken.

Reageer op artikel:
Amazon gaat kijkers scoren met ‘The Grand Tour’, het vervolg op Top Gear
Sluiten