Jelle van Es
Jelle van Es Black Friday 28 nov 2019

Amazon heeft met Black Friday nu een PS4 Pro voor 279 euro

Morgen is het eindelijk zover: dan is het Black Friday. We verwachten op die dag heel wat toffe aanbiedingen. Toch komen verschillende webshops voor die dag al met mooie kortingen. Zo zien we nu bij Amazon een PS4 Pro voor 279 euro.

En dat is een Black Friday-aanbieding om serieus naar te kijken. Het is simpelweg de laagste prijs die we tot nu toe voor een PlayStation 4 Pro hebben gezien. Bovendien gaat het om een Fortnite-bundel. Daarbij krijg je ook nog een paar voordelen als je die game speelt.

Fortnite Neo Versa Bundle PS4 Pro

Goed, het gaat dus om de zogenaamde Fortnite Neo Versa Bundle met een PlayStation 4 Pro. Deze bundel geeft je een PS4 Pro met een opslag van 1TB. Dat betekent dat je er dus heel wat games op kunt opslaan. Daarnaast is de bundel voorzien van een DualShock 4-controller. Dat is echter standaard. Qua extra’s geeft deze bundel je 2.000 V-Bucks om in de game Fortnite uit te geven. Daar kun je dus mooi twee keer een Battle Pass van aanschaffen en op die manier veel verschillende dingen vrijspelen. Tevens heb je een Neo Versa-outfit om je personage aan te laten trekken en een Neo Phrenzy Back Bling. Het is eerlijk gezegd niet enorm veel, maar wanneer je kijkt naar andere bundels, dan krijg je daar games bij die je wellicht al hebt als je de PS4 Pro als een upgrade wil gaan halen. Want met deze versie heb je de mogelijkheid om je games in een 4K-resolutie te spelen met de ondersteuning van HDR. En zeker bij de grote games biedt dit een belangrijke meerwaarde.

De PS4 Pro bundel (Bron: Sony)

Kortom, voor 279 euro is dit gewoon een hele fijne deal, die je tijdens Black Friday waarschijnlijk niet goedkoper gaat krijgen. Wil je meer mooie aanbiedingen rondom Black Friday? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amazon heeft met Black Friday nu een PS4 Pro voor 279 euro
Sluiten