Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Must-haves 13 okt 2020

Amazon Prime Day 2020: Philips Airfryer en koffiemachines met korting

Philips heeft een aantal aantrekkelijke producten die je niet kunt missen. Met Amazon Prime zijn die nog voordeliger.

We hebben allemaal wel producten van Philips in ons huis staan. Waar het vroeger vaak tv’s of andere grote elektronica was, heeft het bedrijf nu vooral steeds meer kleinere elektronica in de verkoop. Wellicht scheer je jezelf met een apparaat van het merk, of mix je jouw smoothies met een Blender, of verlicht je jouw huis met de lampen van Hue.

Acties tijdens Amazon Prime Day

Er zijn dus ontzettend veel verschillende producten die het bedrijf maakt. Tijdens Amazon Prime Day zijn er een aantal apparaten van het bedrijf in de aanbieding. Wij zetten de vijf die we het meest interessant zijn op een rijtje, zodat je ze met een fikse korting kunt aanschaffen.

Philips Airfryer Essential XL

Tegenwoordig frituur je niet meer met olie, maar met hete lucht. Hierdoor krijg je 90 procent minder binnen, wat dus een stuk gezonder is. Tegenwoordig zijn er steeds meer snacks op de markt voor de Airfryer, hierdoor is het eten makkelijk te bereiden. Nu is deze Airfryer 60 euro goedkoper dan normaal. Je betaalt nu 139,99 en kunt via een code tevens 10 euro extra korting krijgen.

Philips Airfryer
Deze Airfryer scoor je met veel voordeel. (Afbeelding: Philips)

Philips Espressomachine Series 2200 en 5000

Wij houden allemaal van goede koffie, dus een goede machine is echt wel noodzakelijk. Gelukkig kun je bij Philips voor veel meer terecht dan alleen Senseo. Wat te denken van deze Espressomachine Series 2200. Je doet er bonen in en je krijgt heerlijke verse koffie eruit. Het apparaat kost normaal 349 euro, maar is tijdens Amazon Prime Day 245,10. Dat is dus 104 euro goedkoper!

Wil je wat meer opties, dan gebruik je de Series 5000. Deze heeft net wat meer opties en standen. Zo heeft deze 5 aromatische koffievariaties in plaats van 2 en een eigen melkbeker. Dit apparaat is 210 euro goedkoper dan normaal. Nu betaal je geen 609,99 euro maar 399,99 euro.

Philips Luchtreiniger

De laatste producten die we uitlichten zijn twee luchtreinigers. Deze halen stof, allergenen, gassen en luchtjes uit de lucht. Als je vaak verkouden bent, is dit een ideale oplossing. Het duurdere model geeft zelfs de luchtkwaliteit aan in een app op je telefoon. Daarmee kun je hem tevens besturen. De goedkopere is wat compacter en simpeler, maar doet nog steeds wat er van gevraagd wordt. De Series 800 koop je nu met 35 euro korting voor 106,30 euro. De Series 2000i is 178,69 goedkoper en kost nu 251,30 euro.

Luchtreiniger Philips
Reinig de lucht in de kamer met deze luchtreiniger. (Afbeelding: Philips)

Wat is Amazon Prime?

Je hebt Amazon Prime nodig om van deze kortingen te kunnen profiteren.. Deze service kost 2,99 euro per maand en is altijd op te zeggen. Deze service betekent overigens niet alleen korting en gratis verzending, want er zijn nog veel meer voordelen. Zo krijg je ook gratis Amazon Prime Video erbij, wat een ontzettend groot aanbod heeft aan gratis films en series. Denk bijvoorbeeld aan The Joker en The Grand Tour.

In deze tekst staan affilate links. Als je die gebruikt krijgen we een kleine vergoeding. Deze gebruiken we om onze site optimaal te laten draaien. Daarnaast merken we dat veel van onze lezers het prettig vinden om op acties te worden geattendeerd, zoals artikelen van Philips. Op zoek naar andere deals? Die vind je hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime Day 2020: Philips Airfryer en koffiemachines met korting
Sluiten