Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 13 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime Day 2020: Ring flink goedkoper dan normaal

Het kan je niet ontgaan zijn: het is Amazon Prime Day. Vandaag en morgen zijn flink wat artikelen goedkoper. Zo ook verschillende producten van Ring.

Je hebt vast wel eens op televisie de reclames van Ring gezien. Het bedrijf maakt zogenaamde slimme deurbellen. Doordat er een camera in de deurbel zit, kun je zien wie er voor je deur staat. Dat zie je niet alleen thuis, maar overal waar je maar wil. Het product is namelijk gekoppeld aan het internet en door middel van een app zie je dus op je smartphone wie er voor je deur staat. Met de ingebouwde speaker en microfoon kun je tevens overal op de wereld praten met diegene die bij jou aanbelt.

Wat is Ring?

Maar Ring is veel meer dan een deurbellen alleen. Het zorgt ook voor een veiliger gevoel. In de producten van het merk zitten bewegingssensoren. Zodra het merkt dat er iets beweegt, gaat de camera aan. Dat past het bedrijf ook toe in haar beveiligingsproducten. Ring maakt namelijk ook alarmen en bewakingscamera’s.

Ring Amazon Prime Day
Deze alarmset is 100 euro goedkoper tijdens Amazon Prime Day. (Afbeelding: Ring)

Korting op Amazon Prime Day

Heb je nagedacht om de producten van Ring aan te schaffen, dan is vandaag en morgen de ideale tijd om er een aan te schaffen. Tijdens Amazon Prime Day zijn ze flink goedkoper dan normaal. Wij zetten de aanbiedingen hieronder op een ritje.

Om van de kortingen van Amazon Prime Day gebruikt te maken, moet je wel lid zijn van Amazon Prime. Deze service kost 2,99 euro per maand en is altijd op te zeggen. Naast kortingen heeft dit abonnement nog veel meer voordelen. Zo krijg je ook onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video, wat een ontzettend groot aanbod heeft aan gratis films en series. Ook krijg je een gratis Twitch Premium-account en kun je gratis foto’s digitaal opslaan op de servers van Amazon.

Dit artikel bevat affilate links. Hierdoor krijgen we een klein bedrag wanneer jij een link gebruikt. Het zorgt dat wij jou op en top kunnen blijven informeren. Bovendien merken we dat er vraag is onder onze lezers naar de producten die worden aangeboden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime Day 2020: Ring flink goedkoper dan normaal
Sluiten