Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 13 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime Day 2020: scoor de Samsung Galaxy S20 extra voordelig

Hoera! Het is Amazon Prime Day. Dat betekent hoge kortingen op veel producten. Wat te denken van de Samsung Galaxy S20.

De Samsung Galaxy S20 is een van de populairste telefoons in de wereld. Het is dan ook een van de vlaggenschepen van Samsung. Normaal betekent het ook dat die telefoons vrij prijzig zijn. Gelukkig zijn ze nu een stuk goedkoper. Dat geld dat je bespaart kun je weer lekker besteden aan andere zaken. Zoals het sparen voor een vakantie als je na de coronacrisis weer kunt reizen.

De Samsung Galaxy S20 is ideaal voor foto’s

Met de S20 kun je dan ook geweldige kiekjes maken op die vakantie, want het toestel heeft een geweldige camera. Zo kun je filmen in 8K en foto’s maken met 64 megapixel, Space Zoom en Bright Night. Daarnaast heeft de telefoon ook een grote batterij, waardoor die op de langste dagen nog steeds meekan. En dan hebben we het nog geen eens over het uiterlijk, want dat ziet er gewoon top uit.

Wil je weten wat je nog meer kunt met de telefoon, lees dan vooral onze review! Wij geven vijf redenen om de smartphone wel of niet te kopen.

Samsung Galaxy S20
De achterkant. (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Extra korting tijdens Amazon Prime Day

Tijdens Amazon Prime Day is de telefoon extra voordelig! De telefoon is bijna honderd euro goedkoper dan normaal. Ook de iets grotere versie, de Samsung Galaxy S20+ van 6,7 inch is een slordige honderd euro goedkoper dan normaal.

 

The Boys, Harry Potter en meer!

Om van de korting gebruik te kunnen maken moet je wel lid zijn van Amazon Prime. Deze service kost 2,99 euro per maand en is altijd op te zeggen. Deze service betekent overigens niet alleen korting en gratis verzending, want er zijn nog veel meer voordelen. Zo krijg je ook gratis Amazon Prime Video erbij, wat een ontzettend groot aanbod heeft aan gratis films en series. Denk bijvoorbeeld aan de Harry Potter-reeks en de superheldenserie The Boys. Ook voor de gamers is Amazon Prime ideaal, want daarmee krijg je een gratis premium-account op Twitch. Het is daarnaast ook mogelijk om gratis foto’s op te slaan op de servers van de internetgigant.

In deze tekst staan affilate links. Als je die gebruikt krijgen we een kleine vergoeding. Deze gebruiken we om onze site optimaal te laten draaien. Daarnaast merken we dat veel van onze lezers het prettig vinden om op acties te worden geattendeerd. Nu kun je bijvoorbeeld goedkoper een Samsung Galaxy S20 scoren.

Er zijn echter nog meer aanbiedingen. Die vind je hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime Day 2020: scoor de Samsung Galaxy S20 extra voordelig
Sluiten