Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Must-haves 13 okt 2020

Amazon Prime Day 2020: deze smartphones scoor je met veel korting

Vandaag en morgen is het Amazon Prime Day. Dat betekent veel producten met korting. Deze smartphones scoor je goedkoper.

Iedereen heeft wel een smartphone. Het is jouw verbinding met je vrienden, familie en de rest van de wereld. Helaas gaan ze niet eeuwig mee en komen er elke keer nieuwere uit met betere functies waardoor je telefoon al snel achterloopt.

Kortingen op smartphones tijdens Amazon Prime Day

De aanschaf van een smartphone kan behoorlijk in de papieren lopen. Het is dan ook fijn als je een telefoon net wat goedkoper kunt kopen dan dat normaal het geval is. Tijdens Amazon Prime Day verkoopt internerreus Amazon veel producten met een grote korting. Ook smartphones horen erbij. Wij zetten de beste deals op een rijtje voor je.

Samsung Galaxy S20

De Samsung Galaxy S20 is een van de populairste telefoons op dit moment. Het heeft een geweldige camera en ook een goede batterijduur. Laten we eerlijk zijn, hij ziet er van de buitenkant ook nog eens een keer prachtig uit. Zowel de Samsung Galaxy S20 als de S20+ zijn in de aanbieding. Ze zijn ongeveer honderd euro goedkoper. Zo gaat de S20 van 697,83 naar 604,90 euro tijdens Amazon Prime Day en de S20+ van 781,28 naar 678 euro.

Samsung Galaxy S20
Verschillende Galaxy S20 modellen (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

OnePlus 8 Pro

Het merk OnePlus heeft in een korte tijd een flinke reputatie weten op te bouwen. Het Chinese bedrijf weet smartphones te maken voor een scherpe prijs. De OnePlus 8 Pro is het vlaggenschip van het merk. Wil je weten wat wij van het toestel vinden? Check onze review dan hier. Het toestel is nu met een fikse korting te krijgen. Het gaat van 813 naar 749 euro. Dat is dus 64 euro minder tijdens Amazon Prime Day.

OnePlus 8 Pro samsung galaxy s20 ultra smartphones
De OnePlus 8 Pro (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Xiaomi Pocophone F2 Pro

Net als OnePlus weet ook Xiaomi steeds meer fans te krijgen in Europa. Het bedrijf maakt smartphones in alle prijssegmenten. De Xiaomi Pocophone F2 Pro is de opvolger van de F1, die werd goed ontvangen. De F2 Pro is de grote broer. Het heeft een 6,67 inch Amoled FHD-scherm en een goede accuduur. Deze telefoon heeft een bijzondere pop-upcamera aan de voorkant en een 64 MP Quad-camera aan de achterkant. Het toestel is geschikt voor 5G. De telefoon is nu 213 euro lager geprijsd dan normaal. Het kost nu 415 euro tijdens Amazon Prime Day in plaats van 628,07.

Xiaomi Pocophone F2 PRO
De Xiaomi Pocophone F2 Pro is flink goedkoper. (Afbeelding Xiaomi)

Amazon Prime nodig

Heb je Amazon Prime, dan kun je deze kortingen gewoon pakken. Heb je dat niet, dan kun je alsnog lid worden. Deze service kost 2,99 euro per maand en is altijd op te zeggen. Deze service betekent overigens niet alleen korting en gratis verzending, want er zijn nog veel meer voordelen. Zo krijg je ook gratis Amazon Prime Video erbij, wat een ontzettend groot aanbod heeft aan gratis films en series. Zo zie je er Lord of the Rings, Harry Potter, The Marvelous Mrs. Maisel en Jack Ryan.

In dit artikel staan affilate links. Door daarop te klikken krijgen wij een kleine commissie. Je wordt meteen doorgelinkt naar Amazon. Dat doen we omdat we merken dat lezers deze acties graag willen zien. Nu kun je bijvoorbeeld goedkoper verschillende smartphones krijgen.

Er zijn echter nog meer aanbiedingen tijdens Amazon Prime Day. Die vind je hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime Day 2020: deze smartphones scoor je met veel korting
Sluiten