Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 12 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime Day: deze kortingen kun je vanaf 00:00 uur verwachten!

Het is 13 oktober Amazon Prime Day. Op die dag stunt Amazon met verschillende aanbiedingen. Wij geven alvast een voorproefje.

Het duurt nog een maandje voordat het Black Friday en Cyber Monday is, maar toch hoef je niet zo lang te wachten op grote aanbiedingen. Dinsdag 13 (morgen) en woensdag 14 oktober is het Amazon Prime Day. Dat betekent dat de grote webshop met enorme kortingen komt op allerlei artikelen. Morgen zullen we de verschillende aanbiedingen wat verder uitlichten maar vandaag komen we al met een voorproefje.

Amazon in Nederland

Sinds dit jaar kunnen wij in Nederland rechtstreeks gebruikmaken van Amazon. Hiervoor konden we al via de Duitse webshop spullen bestellen, maar sinds dit voorjaar heeft de webwinkel ook echt een Nederlandse versie. Dat betekent ook dat je makkelijk Prime-lid kunt worden voor 2,99 euro per maand. Naast dat je verschillende voordelen hebt met verzendingen van producten, betekent het ook dat je onbeperkt gebruik kunt maken van de vele films en series op Amazon Prime Video en krijg je een premium lidmaatschap op game streamingdienst Twitch.

Een keer per jaar hebben klanten echt extra voordeel: dan is het Amazon Prime Day. Het bedrijf geeft dan extra grote kortingen op haar webshop. Je kunt het een beetje vergelijken met de Bol 10-daagse op Bol.com die we natuurlijk al langer kennen.

De volgende kortingen kun je verwachten tijdens Amazon Prime Day

Verschillende elektronica is tijdens Amazon Prime Day flink goedkoper. Zo krijg je tot 200 euro korting op een OnePlus 8 en tot 150 euro OnePlus 8 Pro. Ook zullen verschillende producten van Bose, Acer en Logitech flink goedkoper zijn.

Ook voor verschillende producten in huis, hoef je minder te betalen. Amazon heeft al aangekondigd dat producten van Philips Hue goedkoper zullen zijn dan normaal. Daarnaast zijn ook keukenspullen van het Nederlandse bedrijf in de aanbieding. Tot slot gaan ook films en series voor een flink lager bedrag over de digitale toonbank.

Wat de beste deals tijdens Amazon Prime Day zijn, kun je morgen op onze site zien. Wij zetten de leukste aanbiedingen speciaal voor jou op een rijtje.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime Day: deze kortingen kun je vanaf 00:00 uur verwachten!
Sluiten