Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Films & Series 14 augustus 2020

Amazon Prime showt eerste trailer van All Or Nothing: Tottenham Hotspur

Sportdocumentaires zijn de laatste tijd ontzettend hot. Amazon Prime Video komt met het nieuwe All Or Nothing: Tottenham Hotspur.

Inmiddels heeft bijna iedereen wel de The Last Dance met Michael Jordan gezien. In de documentaire op Netflix zien we wat de topbasketballer er allemaal voor over heeft om kampioen te worden. Ook Amazon Prime Video heeft een aantal top sportdocumentaires op haar platform staan. Binnenkort komt er een nieuw deel: All Or Nothing: Tottenham Hotspur.

José Mourinho in All Or Nothing Tottenham Hotspur

Zoals de naam All Or Nothing: Tottenham Hotspur al zegt, gaat deze serie over de Engelse voetbalclub. Hierbij zien we hoe het achter de schermen toegaat bij de Engelse topclub. De serie is op een interessant moment opgenomen, aangezien tijdens het filmen coach Mauricio Pochettino de laan uit werd gestuurd en werd vervangen door ‘The Special One’ José Mourinho. Hij heeft natuurlijk zijn geheel eigen aanpak. Tijdens de docu-serie zien we hoe de club alles in het werk stelt om de omgeving te transformeren. Ook is in All Or Nothing van binnenuit te zien hoe de club reageert op het stopzetten van de Premier League vanwege het coronavirus.

Hoge verwachtingen

De verwachtingen voor de nieuwe documentaire zijn hoog en dat is zeker terecht. Eerder scoorde Amazon Prime Video al een grote hit door All Or Nothing: Manchester City. Hierin was te zien hoe Pep Guardiola Manchester City omturnde tot een echte machine. De productie scoorde dan ook hoog op IMDb. Het is dan ook de vraag hoeveel we zien van de normaal vrij gesloten coach José Mourinho. De trailer belooft in ieder geval al veel goeds.

De eerste drie afleveringen van All Or Nothing: Tottenham Hotspur staan vanaf 31 augustus op Amazon Prime Video. Op 7 september zijn aflevering 4 tot en met 6 te zien en een week later vervolgens deel 7 tot en met 9.

Reageer op artikel:
Amazon Prime showt eerste trailer van All Or Nothing: Tottenham Hotspur
Sluiten