Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 4 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

Amazon Prime Video brengt Channels naar Nederland

Amazon Prime Video is nu ongeveer een half jaar actief in Nederland. Nu brengt het ook de functie Channels naar ons land.

Als je lid wordt van Amazon Prime heb je ook toegang tot Prime Video. Daarop staan tig films en series die je kunt bekijken. Het probeert daarmee de concurrentie aan te gaan met Netflix. Net zoals de rode N heeft het ook eigen originals en een aantal grote films zoals Harry Potter.

Channels op Amazon Prime Video

In verschillende andere landen is Prime Video wat uitgebreider. Zo zijn daar ook Amazon Prime Video Channels. Dat zijn naast het reguliere aanbod extra kanalen waar je een abonnement op kunt nemen. Hiervoor moet je echter wel extra betalen. Nu komt de dienst ook beschikbaar in Nederland.

In Nederland kun je via Amazon Prime Video Channels op verschillende kanalen een abonnement nemen. In Nederland zijn dat onder andere de kanalen Film 1, Starzplay, MGM en Hayu die elk weer hun eigen aanbod van films hebben.

Extra kosten voor de nieuwe service

Deze abonnementen zijn via Amazon Prime Video Channels te krijgen vanaf 2,99 per maand, waarmee ze dus even duur zijn als het Prime-abonnement zelf. Elk kanaal kun je minimaal 14 dagen gratis uitproberen om te kijken of het iets voor jou is. De kanalen zijn gewoon te bekijken via de app.

Je moet wel oppassen op de prijzen van de verschillende Channels. Zo kost MGM bijvoorbeeld 3,99 per maand terwijl je Film1 nu voor 5 euro kunt kijken. Het duurst is 5,99 per maand.

In totaal zorgen de channels volgens Amazon Prime Video voor duizenden nieuwe titels en speelfilms die je on-demand kunt kijken. Zo zijn bekende televisieshows beschikbaar op de dag van de uitzending of een dag erna. Net zoals bij gewone titels kunnen ook deze gedownload worden zodat je onder weg kunt kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video brengt Channels naar Nederland
Sluiten