Amazon Prime Video komt met docu-serie over Tottenham Hotspur

Sportdocumentaires zijn op dit moment erg hot. Dat ziet ook Amazon Prime Video. Het komt nu met een serie over Tottenham Hotspur.

Wie aan voetbal denkt, denkt natuurlijk aan Engeland. Het is misschien wel de bakermat van de voetbalsport. Er zijn inmiddels al een aantal verschillende docu-series gemaakt over Engelse clubs. In dat rijtje wordt nu Tottenham Hotspur toegevoegd door Amazon Prime Video.

Sportdocumentaires zijn populair

Sinds de Last Dance met Michael Jordan zijn sportdocu’s vol in de picture gekomen. Ook series als Formula 1: Drive to Survive en Maradona in Mexico zijn grote hits. De misschien wel beste voetbaldocu-serie van de laatste jaren is natuurlijk Sunderland ‘Til I Die op Netflix. De serie over de voetbalclub uit het noordoosten van Engeland scoort een 8,2 IMDb. Daarin zien we zowel de club als supporters. Na het kijken van de serie krijg je meteen sympathie voor de club.

Ook Amazon richt zich al een tijdje op het voetbal. All or Nothing: Manchester City scoort zelfs een tiende hoger op IMDb. In die serie volgen we Pep Guardiola en de club tijdens het seizoen 2017/2018. Het geeft een uniek kijkje achter de schermen bij een van de grootste clubs ter wereld.

Amazon Prime Video richt zich nu op Tottenham Hotspur

Die serie krijgt nu een vervolg op Amazon Prime Video, maar wel met een andere club in de hoofdrol. De serie heet dan ook heel toepasselijk All or Nothing: Tottenham Hotspur. De show is opgenomen tijdens het huidige seizoen wat het extra interessant maakt. Dit jaar werd Mario Pochettino ontslagen als trainer en Jose Mourinho aangesteld.

De serie is later dit jaar te zien op Amazon Prime Video. Gelukkig heeft Amazon Prime Video wel al een trailer gemaakt, waardoor we dus al een voorproefje van de serie hebben. Totdat deze serie uitkomt, kun je op Amazon ook documentaires zien over Leeds United en Borussia Dortmund. Een abonnement op de streamingdienst kost 2,99 euro per maand.

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video komt met docu-serie over Tottenham Hotspur
Sluiten