Amazon Prime Video: deze series en films komen in augustus

Amazon Prime Video is een van de grote streamingdiensten in Nederland. Ook in augustus komen er weer nieuwe films en series op het platform.

Amazon Prime Video is nu een aantal maanden actief in Nederland. Voor 2,99 per maand kun je genieten van een groot aanbod aan films en series. Natuurlijk is er nu al veel content, maar net zoals Netflix komen er elke maand nieuwe shows bij. Wij zetten de belangrijkste op dit moment voor je op een rij.

Boyz in the Wood – 7 augustus

De film op Amazon Prime Video gaat over vier tieners die moeten rennen voor hun leven. De productie gaat ontzettend snel en zit vol met plotwendingen. Het is dan ook een komedie vol met chaos. Het is als het ware een cocktail van politiek, boeren en konijnenkeutels die voor hallucinaties zorgen.

Dark Waters – 14 augustus

Dark Waters is een waargebeurd verhaal. Het gaat over advocaat Rob Boilott. Hij neemt het in zijn eentje op tegen een van de grootste chemiebedrijven ter wereld, die verantwoordelijk is voor veel luchtvervuiling. Het kost hem veel energie en zet zowel zijn carrière als relatie flink op de proef.

The World’s Toughest Race: Eco-Challenge Fiji – 14 augustus

In deze original van Amazon Prime Video gaan 66 teams uit 30 landen de strijd aan in Fiji. Zij gaan 11 dagen lang non-stop tegen elkaar strijden om een tocht af te leggen over bergen, door oerwouden en over oceanen. De serie gaat dan ook over doorzettingsvermogen als samenwerking om de meest ongelofelijke obstakels te overwinnen. De show wordt gepresenteerd door survival-expert Bear Grylls.

Fear the Walking Dead (seizoen 5) – 15 augustus

Fear the Walking Dead is zoals de naam al doet vermoeden een spin-off van The Walking Dead. Het volgt twee families die samen moeten werken om de zombies te kunnen overleven. De serie is inmiddels toe aan zijn vijfde seizoen op Amazon Prime Video.

Chemical Hearts – 21 augustus

Chemical Hearts is een film die exclusief gemaakt is voor Amazon Prime Video. De productie is gebaseerd op een boek van de bekende schrijfster Krystal Sutherland. Een uitwisselingsstudent vindt een nieuwe passie wanneer ze gaat werken voor de schoolkrant. De film gaat over liefde, de dood en rouw. De hoofdrol is voor Lili Reinhart die we natuurlijk kennen als Betty Cooper in Riverdale.

The Way Back – 28 augustus

The Way Back was vanaf 28 april in de bioscoop te zien. Nu, vier maanden later, is het al te zien op Amazon Prime Video. De hoofdrol is voor Ben Affleck. Hij speelt in de film een voormalig basketbal-fenomeen die wordt gevraagd om een team te coachen. Het team blijft maar winnen, maar ondertussen moet hij een groot verlies verwerken. Helpt al het succes echt om zijn problemen op te lossen?

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video: deze series en films komen in augustus
Sluiten