Amazon Prime Video: deze series en films komen in december

Het belooft weer mooi te worden op Amazon Prime Video deze maand. Wij zetten de nieuwe titels voor je op een rijtje.

De feestdagen komen eraan en dat betekent weer dat we massaal na het gourmetten voor de buis hangen. We zetten dan ook Amazon Prime Video en Netflix. Gelukkig hoef je niet alleen naar allemaal oude series te kijken, want er komt ook weer genoeg nieuws. Wij zetten de belangrijkste titels op de streamingdienst van de internetreus voor jou speciaal op een rijtje.

Sound of Metal – 4 december

Deze ingrijpende serie gaat over de rondtrekkende punk metal drummer Ruben. Als hij tijdens een reeks optredens te maken krijgt met gehoorverlies, gaat hij naar de dokter. Daar krijgt te horen dat zijn toestand snel gaat verslechteren. Daarnaast probeert hij ook nog te herstellen van een heroïneverslaving. Zijn vriendin breng hem naar een huis voor doven en slechthorende, om zo te voorkomen dat hij een terugval krijgt. Hij moet kiezen tussen een nieuwe balans in het leven en dre drang om het leven dat hij ooit kende weer terug te krijgen.

 The Wilds – 11 december

Deze Amazon Prime Video-serie gaat over een groep tienermeiden van verschillende afkomst. Ze stranden op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash, waarna ze alles moeten doen om te overleven. Ze leren elkaar steeds beter kennen en zien welke trauma’s hebben doorstaan. Er zit echter een bijzondere twist in het spel, de komst van de meisjes naar het eiland is niet toevallig.

The Expanse (seizoen 5) – 16 december

Dit is alweer het een-na-laatste seizoen van de Amazon Prime Video-serie. The Expense ligt in een gekoloniseerd zonnestelsel en heeft al een lange tijd conflicten met de regeringen van de Aarde, Mars en het sterrenstelsel. De bemanning van een illegaal bewaard gevechtsvliegtuig stuit op een groot complot en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. De serie is een combinatie tussen wetenschappers en fictie, met oog voor urgente kwesties van vandaag de dag.

The Grand Tour: A Massive Hunt – 18 december

Jeremy, Richard en James zijn weer terug op Amazon Prime Video. Na hun avonturen in het water van de Mekong gaat het drietal nu nieuwe dingen beleven op de exotische eilanden Reunion en Madagaskar. Ze gaan racen op een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee en ze moeten de moeilijkste weg ter wereld afleggen. Natuurlijk zijn er weer bizarre missies.

En verder deze maand op Amazon Prime Video

  • Time – 01/12
  • Glass – 04/12
  • Sons Of The Soil: Jaipur – 04/12
  • A Million Little Pieces – 05/12
  • Can You Keep a Secret- 10/12
  • I’m Your Woman – 11/12
  • Forte – 16/12
  • Unpaused S01 – 17/12
  • Sylvie’s Love – 25/12
  • Yearly Departed S01 – 30/12

Wil je weten wat er aankomende maand op Netflix verschijnt? Check dan dit artikel.

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video: deze series en films komen in december
Sluiten