Amazon Prime Video: deze series en films zijn nieuw in oktober

Het is een nieuwe maand en dat betekent dat er ook weer nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn. Wij zetten de belangrijkste op een rijtje.

Oktober is een ideale maand om een aantal nieuwe series te gaan bingen. Het wordt buiten wat guurder en doordat de horeca eerder dichtgaat, ga je meer tijd thuis doorbrengen. Dat kan met een aantal geweldige series en films op de streamingdiensten. Gisteren lieten we al zien wat Netflix heeft te bieden de aankomende maand en nu is het de beurt aan Amazon Prime Video.

Nieuwe series en films op Amazon Prime Video

Deze maand zijn een aantal nieuwe titels te zien op Amazon Prime Video. De meest bijzondere zie je aan het begin en het eind van deze maand. Zo komt er 2 oktober weer een nieuwe spin-off van the Walking Dead, terwijl we aan het eind van de maand de nieuwe serie Truth Seekers kunnen verwachten. Hieronder zie je het hele overzicht.

The Walking Dead: World Beyond – 2 oktober

Eerder werd al bekend dat The Walking Dead aan zijn laatste seizoen bezig is. Mocht je de serie gaan missen dan kom je zeker aan je trekken. De serie gaat over de eerste generatie die op is gegroeid in de zombiewereld. Sommige zullen het goede pas opgaan terwijl andere in en in slecht worden. We zullen dan ook wat leden uit de originele serie terugzien. De serie wordt gemaakt door Scott M. Gimple en Matt Negrete die eerder al verantwoordelijk waren voor The Walking dead. De serie is vanaf 2 oktober te zien op Amazon Prime Video.

The Lie – 6 oktober

Als een tienerdochter bekend dat ze haar vriend heeft vermoord, proberen haar ouders de misdaad te verbergen. Het zorgt voor een web van leugens. Het zorgt allemaal voor een nog grotere catastrofe.

Black Box – 6 oktober

Na het verlies van zijn vrouw en zijn geheugen door een auto-ongeluk ondergaat een alleenstaande vader een experimentele behandeling om zijn geheugen terug te krijgen. Hij gaat zich afvragen wie hij nu eigenlijk echt is. Deze Amazon Prime Original belooft een bijzondere ervaring te worden.

Nocturne – 13 oktober

Een talentvolle maar verlegen pianiste aan een elite kunstacademie overtreft haar extraverte tweelingzus. Ze ontdekt echter ook een mysterueus notitieboekje van een overleden klasgenote wat voor flinke verwarring zorgt in deze Amazon Prime Video Original.

Evil Eye – 13 oktober

Evil Eye is de ideale Amazon Prime Video original om te kijken tijdens Halloween. Een perfecte romance eindigt in een grote nachtmerrie voor een dochter. Haar moeder denkt dat het vriendje van haar dochter een duistere band heeft met haar eigen verleden. Zij denkt dat de jongen een reïncarnatie is van een man die haar 30 jaar geleden probeerde te vermoorden.

Truth Seekers – 30 oktober

Truth Seekers is een Amazon Prime original waar veel verwacht van kan worden. In deze komedie-dramaserie volg je een team van paranormale onderzoekers in Groot-Brittannië. Zij werken samen om spoken te zoeken om ze vervolgens te filmen en dat online te delen. De spoken worden echter steeds groter en angstaanjagender. Ze ontdekken dat er een duistere samenwerking is die het einde van de wereld kan betekenen.

En verder in oktober op Amazon Prime

Gomorra S1 – S4 – 01/10
The Bridge S1 – S4 – 01/10
The Fall S1 – S3 – 01/10
Haunt – 01/10
Trapped S1 – S2 – 01/10
Unbroken – 01/10
Widows – 15/10
Richard Jewell – 17/10
Birds Of Prey – 17/10
Nos4a2 Seizoen 2 – 23/10

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video: deze series en films zijn nieuw in oktober
Sluiten