Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 29 okt 2020

Amazon Prime Video strikt Nicole Kidman voor nieuwe dramaserie

Amazon Prime Video heeft een grote naam binnen weten te halen. Nicole Kidman gaat Things I Know to be True maken en tevens de hoofdrol erin spelen.

Nicole Kidman is een van de grote actrices in Hollywood. Ze wist al verschillende prijzen in de wacht te slepen. Zo won ze een Oscar voor haar hoofdrol in The Hours, een Golden Globe en Emmy Award voor haar rol als Celeste Wright in de serie Big Little Lies. Nu gaat ze aan de slag voor Amazon Prime Video.

Een dubbele rol voor Nicole Kidman

Kidman wordt uitvoerend producent van de nieuwe dramaserie Things I Know To Be True met haar productiemaatschappij Blossom Films. Tevens gaat ze de hoofdrol vertolken.

Things I Know to be True is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Andrew Bovell. De serie zal gaan over de veerkracht van een duurzaam huwelijk en de evoluerende aard van de liefde in een gezin. Bob en France Price kijken hoe hun volwassen kinderen onverwachte beslissingen nemen die de loop van hun leven veranderen.

Bovell blijft betrokken

Bovell is tevens betrokken bij de serie. Hij heeft het script geschreven en is naast Kidman ook actief als uitvoerend producent. Ze is dan ook blij dat ze met hem mag werken. “Ik zal de ervaring die ik had bij het zien van Andrew’s toneelstuk in Sydney nooit vergeten, een geweldige theaterervaring. Andrew’s toneelstuk is prachtig en zijn scripts voor de serie zijn net zo goed. Met Amazon’s vertrouwen, Jen Salke’s begeleiding, en een buitengewoon producerend team, hebben we hoge verwachtingen voor wat dit kan worden.”

Ook Bovell is tevreden: k ben blij dat een actrice van Nicole Kidman’s kaliber de serie leidt in de rol van Fran Price. Als moeder en vrouw is ze gecompliceerd, moeilijk en volstrekt meeslepend.”

Wanneer we de serie met Kidman kunnen verwachten is nog niet bekend. Gelukkig is er op Amazon Prime Video nog genoeg te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Amazon Prime Video strikt Nicole Kidman voor nieuwe dramaserie
Sluiten